Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C, Bille Brahes Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1306179
  • Andelsbolig
  • 79 m2
  • 3
  • 2.631.980 kroner
  • 3.289 kroner
  • D

79 m2 andelsbolig til salg i 1963 Frederiksberg C

Lys og rummelig 79 kvm. 3-værelses andelslejlighed ret så eftertragtet og centralt, og så alligevel meget roligt og tilbagetrukket beliggende, dér på hyggelige Bille Brahes Vej, væk fra storbyens liv og larm, og så alligevel nær lige netop dét, som man jo typisk ikke kan undvære. ”Lige om hjørnet” er Søerne, Forum Metro St., og hele Københavns centrum. Og så er alle de nødvendige faciliteter også ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overstås omkring de ikoniske Søerne, og for de friske, altså lidt længere væk, i naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have. Fra Forum Metro St. komme ma let til og fra byen, og også Lufthavnen i Kastrup, og senere på året også på tværs af Københavns øvrige bydele. Der er heller ikke langt til Frederiksbergs mange indkøbsmuligheder, Frederiksberg Centret, et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, H. C. Ørsteds Vej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt Københavns centrum. Apropos sport ..., så vil den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen" helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Bille Brahes Vej er en stille sidevej til H. C. Ørsteds Vej og blev anlagt i 1871–72, og i 1884 opkaldt efter adelsslægten af samme navn, hvor den vel nok mest berømte i denne slægt er astronomen Tyge Brahe. Ejendommen er opført i 1879 i tidstypisk og typisk "Frederiksberg"-stil. Det grønne gårdhavemiljø er ret så hyggeligt, og indbyder derfor til at gøre brug af det. Og det fornemmes - her er børn, leg, bænke, borde og nabosnak. Ejendommen er veldrevet af andelsforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt efter en gennemgribende renovering i 1989, hvor bl.a. taget og faldstammer blev skiftet. Pæn pudset facade med gesimser, afsatser mv., dannebrogs-termovinduer, hyggeligt indgangsparti med bevoksning og dørtelefon, samt pæn opgang. Ejendommen har fjernvarme og YouSee installeret, og der er brugsret til eget loftrum, grill og havemøbler i gården, og trampolin og legeplads med gynge og klatrestativ i fællesgården, der deles med 3-4 andre foreninger. Endvidere er husdyrhold tilladt, og udlejning ligeså med bestyrelsens tilladelse, dog max. 2 år.

Lejligheden indeholder god rummelig og lettere møblérbar entré med plads til sko- og overtøjet, og herfra er der adgang til det ret så pæne køkken med spiseplads til 3, og med lidt god vilje måske 4, samt udsigt til det grønne gårdhavemiljø. Herudover pænt brusebadeværelse, godt stort soveværelse med rigelig plads til både stor dobbeltseng, skabsvæg og et arbejdsbord. Endvidere adgang fra entréen til den lyse og rummelige kombinerede spise- og opholdsstue, og ensuite hermed enten separat opholdsstue eller alternativt endnu et soveværelse. Begge rum er stik sydvendte og har flot lysindfald hele dagen, da der ikke er nogen umiddelbare genboer. En virkelig godt og meget eftertragtet beliggende, og ret så veludnyttet bolig i veldreven andelsforening.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...