Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C, Vodroffsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1209341
  • Andelsbolig
  • 68 m2
  • 2
  • 2.239.953 kroner
  • 2.210 kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

68 m2 andelsbolig til salg i 1900 Frederiksberg C

Stor lys og rummelig 68 kvm. 2-værelses høj stue-lejlighed eftertragtet og centralt, og så alligevel meget roligt og tilbagetrukket beliggende, dér inde i gården, væk fra storbyens liv og larm …, og så alligevel nær lige netop dét, som man jo typisk ikke kan undvære. ”Lige om hjørnet” er Søerne, Forum Metro St., og hele Københavns centrum. Og så er alle de nødvendige faciliteter også ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overstås omkring de ikoniske Søerne, og for de friske, altså lidt længere væk, i naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have. Lige om hjørnet kan man fra Forum Metro St. komme let til og fra byen, og også Lufthavnen i Kastrup, og fra næste år også til og fra Københavns øvrige bydele. Der er heller ikke langt til Frederiksbergs mange indkøbsmuligheder, Frederiksberg Centret, et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt Københavns centrum. Apropos sport ..., så vil den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen" helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Vodroffsvej går parallelt med Skt. Jørgens Sø, og går, cykler eller kører man gennem porten ved nr. 55, så kommer man ind til roligt og lukket gårdmiljø, hvor hovedejendommen, hvori denne andelslejlighed er beliggende, er opført i 1932 i tidstypisk stil - faktisk inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og stadig gør det. Ejendommen har et markant udtryk, er veldrevet af forening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt med pæne røde murstensfacader, hvidrammede termovinduer, karakteristiske karnapper, pæne indgangs- og opgangspartier med dørtelefon, og så er der gode muligheder for både bil-, motorcykel-, knallert- og cykelparkering i gården. Ejendommen har fjernvarme og YouSee installeret, og der er brugsret til eget loftrumsnr. 21 og fælles cykelrum, vaskeri og tørrerum i kælderen. Endvidere er husdyrhold kun tilladt med bestyrelsens tilladelse, dog ikke hunde med undtagelse af førerhunde, og udlejning er kun tilladt når en andelshaver af særlige grunde midlertidigt må fraflytte sin lejlighed for en kortere periode og dét med bestyrelsens godkendelse af lejer og vilkår.

Lejligheden indeholder god rummelig og lettere møblérbar entré med plads til sko- og overtøjet, og herfra er der adgang til badeværelse, køkken, godt stort soveværelse med rigelig plads til både stor dobbeltseng, skabsvæg og et arbejdsbord. Endvidere adgang fra entréen til den store, lyse og rummelige kombinerede spise- og opholdsstue med stort sydvendt karnapvinduesparti med flot lysindfald. En virkelig godt og eftertragtet beliggende og veludnyttet bolig i veldreven andelsforening, og så er den roligt og tilbagetrukket beliggende, dér inde i gården, væk fra storbyens liv og larm .., og så alligevel nær lige netop dét, som man jo typisk ikke kan undvære.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...