Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Andelsbolig til salg, Brønshøj, Frederikssundsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1442329
  • Andelsbolig
  • 86 m2
  • 3
  • 1.3.2020
  • Ikke angivet
  • 7.886 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Klassisk københavnerlejlighed

Frederikssundsvej 164, 1.th. 2700 Brønshøj
Overtagelse: 1. marts 2020
Klassisk københavnerlejlighed med træværk, afhøvlede plankegulve, stuk og franske døre. Indeholder 2 rummelige stuer/værelser, soveværelse med walkincloset, gang, badeværelse og køkken med adgang til bagtrappe. Kælderrum på ca. 8 m2 og aflåst cykelskur på ca. 2 m2.
Gennemrenoveret i 2015, original stuk afrenset, filt med glatte vægge i alle rum, walkincloset i soveværelse, nyt køkken. Nymalet i 2018.
Hyggelig lille andelsforening med vedvarende fremgang og stigende andelsværdi. Der er baggård til fælles brug, og området byder på caféer, flere supermarkeder og et utal af små special butikker. Nærmeste skole og børnehave i kun 100 meters afstand og 5 minutters gang til store grønne områder ved Utterslev mose.
Løsøre: Lampe, hyldearrangement og glarmesterspejl i badeværelse, 3 lamper og 4 skohylder i gang, 4 rullegardiner i stuerne, 2 hængegardiner, speciel lavet tørrestativ og 2 sengeborde i soveværelset, lampe, foldestige, opvaskearrangement, vaskemaskine, gaskomfur og køleskab i køkkenet.
Transport: Der er ikke parkeringsafgift i området og kun 200 meter til Brønshøj torv hvor bus 350S, 5C, 10 og 2A kører fra.

Kontakt:
Thomas Sten Jørgensen
Tlf.: 60698188
Mail: info@smykkebutikken.com

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Brønshøj