Andelsboliger til salg i Brønshøj

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i følgende postnumre: Brønshøj .
Specificer søgning
Tilføj flere byer
KØB/LEJE
STØRRELSE
m2
-
m2
Vælg boligtype
Max leje
kr.
Lejeperiode
Max salgspris
kr.
Byttebolig
Vis på kort
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Andelsbolig på Frederikssundsvej, Brønshøj

Andelsbolig sælges i Brønshøj: Nyt badeværelse 2 altaner
  • Ikke angivet
  • 67 m2
Andelsboliger til salg i Brønshøj

Andelsbolig på Hirsevej, Brønshøj

40 m2 andelsbolig til salg i 2700 Brønshøj
  • 771.580 kr.
  • 40 m2
Find dit nye job eller opslå et job direkte i Job Netværket Danmark. Tryk her!
Andelsboliger til salg i Brønshøj

Andelsbolig på Frederikssundsvej, Brønshøj

85 m2 andelsbolig til salg i 2700 Brønshøj
  • 480.000 kr.
  • 85 m2
Andelsboliger til salg i Brønshøj

Andelsbolig på Mørkhøjvej, Brønshøj

33 m2 andelsbolig til salg i 2700 Brønshøj
  • 526.315 kr.
  • 33 m2
broenshoej

Find ledige andelsboliger i Brønshøj. Søger du andelsbolig i Brønshøj, får du her et samlet overblik. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Brønshøj end andelsboliger, så anvend søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Brønshøj er du stadig tæt på indre by, men har mere luft. Du har derudover gode transportforbindelser, så du kan komme vidt omkring. Få overblik over boliger til salg i Brønshøj. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Brønshøj på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig I Brønshøj er du stadig tæt på indre by, men har mere luft. Du har derudover gode transportforbindelser, så du kan komme vidt omkring. 

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.