Rapportér

Andelsbolig til salg, Valby, Burgundyvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1356831
  • Andelsbolig
  • 90 m2
  • 3
  • 660.386 kroner
  • 8.262 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

90 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby

Dahlia Hus - Unik bolig i ny arkitektur
Andelslejlighed i det kun et år gamle byggeri, på det prisbelønnede Nye Grønttorv. Der er grønne områder, stor fælles tagterasse med væksthuse og atriumgård med legeplads til ungerne, samt stor altan med fin udsigt. Der er gode parkeringsfaciliteter i forbindelse med ejendommen. Når Grøntorvsparken stå klar, vil der også være et hyggeligt butiks- og cafémiljø. Lejligheden og omgivelserne er handikapvenlige.

Lejligheden ligger på 1. sal og indeholder stor stue/køkken, soveværelse og kontor, stort badeværelse og indbyggede skabe. De store vinduer skaber en lys og venlig lejlighed, med hvide vægge og planketrægulv af eg.

Lejligheden indeholder alle hvidevarer: Køl/frys, induktionskomfur, emhætte og vaskemaskine/tørretumbler, alt er nyt fra indflytningen. Køkkenskabe er hvid højglans, og køkkenbord er 10 mm sort kompaktlaminat. Der er gulvvarme, indbyggede skabe og stort lækkert badeværelse med brus. Desuden elevator, affaldsskakt, cykelkælder og et kælderrum på 3,6 m2.

Lejligheden ligger ved Ny Ellebjerg Station og den kommende metroring, tæt på Toftegårds Plads, Valby Station og det hyggelige indkøbscenter Spinderiet samt små lokale butikker i området omkring Valby Langgade og Toftegårds Allé. Tæt på finder man også Valbyparken med sportsfaciliteter og naturlegeplads, og hvor en kommende strandpark er under konstruktion.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...