Rapportér

Andelsbolig til salg, København Vesterbro, Vesterbrogade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1317239
  • Andelsbolig
  • 38 m2
  • 2
  • 1.100.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

38 m2 andelsbolig til salg i 1620 København V

Andelsværdien 1.100.000 kr. med månedlig husleje på 4.105 kr. // Den reelle beløb er 4.882 kr. Som inkluderer A/C Varme - ADSL Internet - Kabeltv.

Lidt om Lejligheden :

Jeg er den eneste der har boet i lejligheden, da jeg flyttede ind da den blev opført. Det er en af de mest centrale lejligheder på Vesterbro med kun 100 meter til Frederiksberg og gåafstand til det meste af hvad byen har at byde på. Hvis man skal tilføje tillægsord på lejlighedens placering, kunne man nævne - Kødbyen, Frederiksberg Have, Søerne, Tivoli, Istedgade, Vega, Søndermarken, Det Nye teater, Hovedbanegården, Strøget, Uanede transportmuligheder, Spisesteder/ Bar og Cafeer, Fisketorvet, Svømmetur i Islands Brygge, Dagligdagsbutikker hinke afstand, nye metroer på Enghavevej og Frederiksberg alle næsten færdige. Jeg mener i bund og grund ikke at jeg behøver at sælge lejligheden, fordi den sælger sig selv på grund af friheden i omgivelserne. Det er once in a lifetime mulighed især fordi jeg ved jeg aldrig får sådan et perfekt placering igen. Men jeg har heldigvis et eventyr jeg skal ud på og takker for 10 plus. skønne år.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...