Rapportér

Andelsbolig til salg, København Vesterbro, Gasværksvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1444371
  • Andelsbolig
  • 136 m2
  • 5
  • 3.160.049 kroner
  • 6.095 kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

136 m2 andelsbolig til salg i 1656 København V

Når vurderingsrapporten modtages tillægges forbedringsbeløbet andelsværdien.

Lys rummelig og anderledes indrettet 2-plans 136 kvm. 5-værelses andelslejlighed ret så eftertragtet og centralt beliggende med stor altan ind til det lukkede og hyggelige havemiljø. Travle og livige Gasværksvej på den ene side af ejendommen, og så på den anden side det rolige og ret så hyggelige gårdhavemiljø med børneleg, bænke, borde, grillhygge og nabosnak, og dét helt isoleret fra storbyens liv og larm. Og så alligevel nær lige netop alt dét, som man jo typisk ikke kan undvære ..., byens liv, larm og summen af aktiviteter. ”Lige om hjørnet” er Søerne, S-togs- og Metro St., og hele Københavns centrum. Og så er alle de nødvendige faciliteter også ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overstås omkring de ikoniske Søerne, og for de friske, altså lidt længere væk, enten i naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, eller Havneruten på 13 km, der slanger sig fra Amager Fælled i syd til Papirøen og Holmen i nord - kan kortes af ved at krydse en af havnebroerne. Fra Kbh. H Metro St. komme man let til og fra Lufthavnen og Københavns øvrige bydele. Der er masser af gode indkøbsmuligheder i kvarteret, et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, specielt på Halvtorvet og i Kødbyen, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt til Københavns øvrige centrum omkring Strøget, Gammel Strand, Kgs. Nytorv, Nyhavn mv. Apropos sport ..., så vil den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen" helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Gasværksvej der går fra Vesterbrogade over Istedgade ned til Halmtorvet er opkaldt efter Vestre Gasværk, der var Københavns første og opført 1857 på grunden, hvor Den Hvide Kødby ligger i dag. Det meste af grunden som gasværket blev opført på var strandarealer som var opfyldt med brokkerne fra bombardementet i 1807. Ejendommen er opført i 1866 i tidstypisk og typisk "Vesterbro"-stil - enkel og ligetil. Ejendommen er veldrevet af andelsforening, bestyrelse og administrator, og fremstår meget vel- og vedligeholdt efter renoveringer af tag, kviste, facader, altaner, vinduer, gårdhave mv. Taget er tegl, facaderne er skurede, dannebrogsvinduerne og altandørene er termo, og gårdhavemiljøet er velanlagt og -udnyttet. Portindgangsparti med dørtelefon og indgang til opgangen fra havemiljøet. Ejendommen har fjernvarme og kabel-TV installeret, og der er brugsret til fælleskælderrum og gårdhavemiljøet naturligvis. Endvidere er husdyrhold tilladt, og udlejning ligeså med bestyrelsens tilladelse.

Lejligheden indeholder god rummelig og lettere møblérbar entré med plads til sko- og overtøjet, og herfra er der adgang til alle 1. plans rum. Hyggeligt, charmerende og funktionelt indrette køkken. Spisestue, alternativt separat soveværelse, med udgang til den store altan med plads til grill og måske 4-6 siddende spisende. Toiletrum. Dejlig stor og eventuel kombineret opholds- og spisestue (tidligere 2 rum, der nu er sammenlagt) med trappe til 2. plan, der indeholder møblérbart repos og gang med adgang til alle rum. Stort soveværelse med rigelig plads til både stor dobbeltseng, skabsvæg og et arbejdsbord - tidligere 2 værelser der nu er sammenlagt, og vil derfor let kunne opdeles igen. Endvidere yderligere et soveværelse, toiletrum og stort badeværelse med vaskesøjle. En virkelig godt, eftertragtet og centralt beliggende, og ret så veludnyttet og spændende indrettet andelslejlighed i veldreven andelsforening.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København V