Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C, H. C. Ørsteds Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1257487
  • Andelsbolig
  • 73 m2
  • 2
  • 2.294.650 kroner
  • 3.042 kroner
  • D

73 m2 andelsbolig til salg i 1879 Frederiksberg C

Centralt beliggende 73 kvm. stor 2-værelses andelslejlighed med store altaner til begge sider - mod øst glasinddækket altan ud til H. C. Ørsteds Vej og mod vest åben altan ind til rolig baggårdshave - og så også lige brugsret til fælles og meget stor tagterrasse. Lige om hjørnet er Gammel Kongevej, Værnedamsvej mv. med et væld af caféer, restauranter og en masse lækre livsstilsbutikker, og så er København's city ikke længere væk end en rask gå- eller meget hurtig cykeltur. Alternativt kører bus 9A dig hurtigt ind til Kbh.-centrum, og Frederiksberg Allé Metro, der snart åbne, fører dig vidt og hurtigt omkring. Motionen kan klares med løbeture omkring Søerne, i naturskønne Søndermarken og/eller levende Frederiksberg Have, eller i de mange motionscentre der findes i området - SATS på Falkoner Plads med deres watt-spinning-cykler, mange forskellige hold og gode store træningsforhold kan specielt anbefales.

Ejendommen og foreningen er opført i tidstypisk slut-tresser-stil og fremstår ret så karakteristisk og markant i sit udtryk, den er meget vel- og vedligeholdt, veldreven af både bestyrelse, administrator og vicevært, og består af opgangene 1A, 1B, 3A og 3B og har 37 andelsboliger og nogle bolig- erhvervs-, kælder- og parkeringsplads-lejemål. Pænt indgangs- og opgangsparti med dørtelefon og elevator, fjernvarme er her installeret, og så er der tilladelse til husdyrhold, dog kun en hund eller en kat med visse restriktioner. Forældrekøb og udlejning til barn/børn og/eller barnebarn/børnebørn er også tilladt, men generel udlejning er pålagt visse restriktioner.

Lejligheden indeholder entré med adgang til alle boligens rum. Dejlig stor og meget lys kombineret spise- og opholdsstue med store vinduespartier, flot lysindfald og udgang til den bedste af altanerne. Dejligt stort soveværelse, der ligeledes har udgang til altan. Nyere hvidt køkken og brusebadeværelse. Alt i alt en ret så veludnyttet, lys og solrig, og centralt beliggende andelslejlighed med 2 store altaner, fælles tagterrasse, og med alle de nødvendige faciliteter lige om hjørnet.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...