Rapportér

Andelsbolig til salg, Dragør, Kirkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1262364
  • Andelsbolig
  • 50 m2
  • 1
  • 999.000 kroner
  • 3.786 kroner
  • D

50 m2 andelsbolig til salg i 2791 Dragør

1-værelses andelslejlighed beliggende i Dragør på skøn charmerende gård fra slut 1800 tallet med masser af grønne omgivelser - meget idyllisk. Lejligheden er beliggende på 1. sal med skøn udsigt over fællesarealerne. Lejligheden fremstår i rigtig flot stand. Sælger har købt boligen i 2015 og har i sin ejertid gennemrenoveret lejligheden med bla nye gulve, fået fritlagt spær med loft til kip, nyt badeværelse og køkken.
Andelsforeningen består af 14 andelshavere og 4 lejere (som overgår til andele så snart de fraflyttes). Der er fælles gårdhave og store græsarealer med fælles borde bænke. I andelsforeningen bor der både unge, børnefamilier og lidt ældre mennesker. Tæt på Dragør by og den gamle havn og gode transportmuligheder lige ved døren. Kun 12 km fra Rådhuspladsen
Indeholder entré med indbygget skabe. Lækkert flisebadeværelse med sorte fliser og med bruseniche. Flot åbent køkken i forbindelse med stor stue med fransk altan, fritliggende spær ved både vægge og lofter. Et vfantastisk rum medc masser af lys og rumfornemmelse. Der er mulighed for at opsætte altan på ca 12 kvm i forbindelse med den franske altan. I det ene hjørne af stuen er der blevet bygget en hems, som sælger benytter som soveværelse.
Nyt flot klikgulv overalt fra 2015 - lejligheden fremstår i super flot stand - klar til indflytning.

Derudover deler denne lejlighed et stort depotrum med underboen med plads til god opbevaring. Foreningen har fælles vaskeri med gratis vaskemaskiner, tørregård, gårdsplads med overdækket renovationsstativer og cykelparkering, gode parkeringsforhold lige ude foran ejendommen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Dragør kommune - klik her for mere info...