Rapportér

Villa til salg, Otterup, Klintebjergvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1433355
  • Villa
  • 120 m2
  • 1.321 m2
  • 4
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

120 m2 villa til salg i 5450 Otterup

Beliggende i den naturskønne by Klintebjerg ved Otterup på Nordfyn, finder du denne dejlige og velholdte 1-plans villa på dobbelt grund med skøn udsigt over markerne.
Klintebjerg er en smuk og idyllisk landsby med godt naboskab, beliggende ved Odense Fjord, øst for Otterup. Området ligger naturskønt og har en rolig og afstressende rytme.
I gå-afstand fra huset findes skønne naturoplevelser - bl.a. ved Klintebjerg Havn, som er en lille privat havn. Herfra er en fantastisk udsigt ind over fjorden og med færgeoverfart til Vigelsø - den største ø i Odense Fjord. Om sommeren er der bl.a. mulighed for at sætte sin kajak i vandet og tage en rotur rundt i Odense Fjord eller tænde bål og hygge sig ved vandet om aftenen, ligesom der er gode fiskemuligheder.
Klintebjerg ligger under 5 km fra Otterup, med indkøbsmuligheder, skole mv. Fra Klintebjerg nås Odense på blot 15 min. i bil - er man på cykel kan man tage den 12 km utroligt smukke sti langs Odense fjord ad hyggelige cykelstier der går forbi landområder, der blev inddæmmet i 1800-tallet og derfor i dag byder på smuk natur, helt ind til Odense.
Ejendommen er indrettet med entré, nyere køkken, nyere bryggeres, stor dejlig stue i vinkel med skøn udsigt over markerne og med udgang til terrasse/have, badeværelse med brus og badekar, soveværelse samt stort værelse (oprindeligt 2 værelser).
Til ejendommen hører stor dobbelt garage på 48m2 samt redskabsskur. Dertil findes stor flisebelagt indkørsel samt stor have med terrasse og plads til leg.
Ejendommen er løbende moderniseret og vedligeholdt - bl.a. med mahogni lavenergi vinduer fra 2009, Valiant naturgasfyr fra 2008, tagrender og vedligeholdelsesfrit fibercemetnudhæng fra 2015, køkken samt bryggers.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Der kan være mulighed for at få boligen registreret som flexbolig, såfremt man ønsker at benytte ejendommen som fritidsbolig.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Lilian Drikkjær varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Nordfyns kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Otterup