Rapportér

Villa til salg, Kerteminde, Revninge Bygade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1304837
  • Villa
  • 155 m2
  • 3.172 m2
  • 80 m2
  • 5
  • 2.200.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

155 m2 villa til salg i 5300 Kerteminde

Skønt beliggende murermestervilla på 155 m2 + 80 m2 høj, lys og nyistandsat kælder, som sælger har indrettet med børneværelser, vaskerum og bryggers. Kælder er dog ikke godkendt til beboelse.

En børnevenlig villa beliggende væk fra vejen, hvor det centrale er et stort og lækkert køkken alrum med rigtig god plads. Her er højt til loftet. Åben forbindelse til opholdsstuen, hvor der er åben pejs, og udgang til dejlig veranda. 4 værelser i forskellige størrelser. Badeværelse og gæstetoilet.

I kælderen 3 ”børneværelser”, stort vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, lille bryggers med bad, viktualierum, og udgang til haven.

En grund på 3172 m2, der er et univers i sig selv, med havestue med overdækket terrasse, opvarmet skurvogn - brugt som annex -, opvarmet værksted, bålhytte, morbær, æbletræer, blommer, spisekastanjer, kirsebær, figner, vindruer, hindbær, brombær, hasselnødder, og meget mere. Flere hyggekroge og et væld af blomster, som blomstrer fra tidligt forår til sent efterår.

2 minutter til bus til Odense, Nyborg og Kerteminde, 15 minutter til motorvejen, 15 minutter til tog (Langeskov). To friskoler og en kommuneskole inden for 3 km. Cykelsti langs vejen til Kerteminde. 3 km. til stranden, et ikke-ryger hjem og ingen dyr i boligen - bortset fra en enkelt fugl.

Her er skønt at bo. Kom og se, sælger viser gerne hele herligheden, og gir en kop kaffe, mens børnene leger i haven.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på 22424624. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kerteminde kommune - klik her for mere info...