Rapportér

Villa til salg, Kerteminde, Damgårds Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1233430
  • Villa
  • 126 m2
  • 888 m2
  • 4
  • 1.795.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

126 m2 villa til salg i 5300 Kerteminde

Damgårds Alle er et af de hyggeligste kvarterer i Kerteminde, og nummer 73 ligger helt perfekt.

Her kan I komme til at bo næsten lige ud til den nye golfbane, tæt på institutioner og under en kilometer fra hovedvejen til og fra Kerteminde.

Huset ligger på et lukket, trygt vænge, hvor kun beboerne færdes. Det giver en fred og ro, som I kan nyde til fulde i den åbne og nemme have. Herude er der både fliseterrasse, garage og redskabsskur. Mellem garagen og hoveddøren er der en overdækning, hvor I kan sidde på varme dage eller med kaffen i morgensolen. Samtidig kan I gå tørskoet fra garagen og bilen ind i bryggerset.

Køkkenet - fra 2006 - er dejlig åbent, lyst og praktisk. De store vinduer og åbningen mellem køkkenet og alrummet gør dette område til et oplagt opholdssted for familien i løbet af dagen. Nye vinduer og terrassedør i 2009.

Om aftenen kan I trække ind i den hyggelige stue, der har store vinduespartier, brændeovn og god plads til både en spiseafdeling og et sofaområde. Her får I også nogle spændende løsninger, der alle bare gør huset mere lyst og spændende.

Boligen indeholder hele fire værelser, hvoraf det ene har udgang til haven og aircondition, og et andet lige nu bliver brugt som kontor. Endelig indeholder huset også et moderne, rummeligt badeværelse med separat muret bruseniche.

Både fra stuen og fra det ene værelse er der dør ud til fliseterrassen og haven. Solen kommer herom tidligt på eftermiddagen og skinner på jer, lige til den går ned.

Med et Energimærke C, er huset i rigtig god isoleringsmæssig stand, og sælgers årlige udgift til opvarmning er på omkring kr. 6.500,00.

Leder I efter en lys, rummelig og hyggelig villa med en fredelig beliggenhed, viser vi jer gerne rundt på Damgårds Alle 73.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kerteminde kommune - klik her for mere info...