Rapportér

Villa til salg, Ærøskøbing, Bølgemose

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1399843
  • Villa
  • 230 m2
  • 52.983 m2
  • 12 m2
  • 5
  • 4.200.000 kroner
  • 210.000 Kroner
  • K
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

230 m2 villa til salg i 5970 Ærøskøbing

Fra den hævede placering omtrent 30 meter over vandspejlet har man en vidunderlig og ugeneret udsigt over det sydfynske øhav med de omkringliggende øer. Mod nordvest kommer Horneland til syne og i øst ses Langelandsbroen med det blotte øje på klare dage. I nordlig retning ses Drejø tydeligt og bag den skimtes Svendborg, mens man umiddelbart skuer ud over den tilhørende, økologiske jords fald mod den private strand for neden.

Netop det faktum, at ejendommen Rosenhøj er højtbeliggende, er en væsentlig del af udsigtens særegne karakter, fordi man får det fulde perspektiv. Afstanden til vandet er 500 meter langs den 5 hektar store mark, som hører til ejendommen, og det kuperede landskab på denne del af øen er ligeså væsentlig en del af udsigten, som vandet selv. Områdets dyreliv er rigt, hvad både skyldes de utroligt rolige omgivelser og de gode forhold på øen, hvor man blandt andet har et ynglende havørnepar i umiddelbar nærhed af ejendommen. Det er ikke ualmindeligt at få øje på både sjældne fugle og insekter samt rådyr, der krydser markerne.
Her er en ejendom, hvor udtrykket “sjældent udbudt” er en underdrivelse. Rosenhøj har nemlig aldrig før været på markedet, og det er der en meget god grund til: Selv på en ø som Ærø er en udsigt som denne et sjældent syn.
Rosenhøj er således et hjem, hvor man skal indstille sig på små sedler i postkassen med beskeder om, at hvis man nogensinde vil sælge, skal man endelig give besked. Rosenhøj har løbende været vedligeholdt og opdateret de seneste 15 år. I 2017-18 fik ejendommen nyt tag og en udvidelse af både atelier og terrasse med udsigt.

Udefra tager villaen sig særdeles nydelig ud med et sortglaseret tegltag med kvistfremspring og nymalet, skagensgul facade.

Der er gulvvarme i boligen, som tæller tre rummelige værelser (med mulighed for at etablere to mere), to badeværelser + et toilet, samt et bryggers ved entréen, to stuer og køkken med spiseafdeling. Her er lysindfald dagen lang fra nord og syd, og der er udgang til den lille, solrige have mod syd samt den store, bjergtagende grund mod havet i nord. Fra ejendommens nye terrasse kan man nyde både solopgang og solnedgang fuldkommen trukket tilbage fra andres blikke. Villaen har i forbindelse med den større renovering i 2017-18 fået et stort og smukt lokale, som egner sig til alt fra yogastudie, lydstudie, atelier, kursuslokale eller slet og ret dagligstue og kontor med en udsigt, som er svær at beskrive.

Boligen opvarmes med jordvarme, og der er installeret solceller, hvilket sikrer et lavt forbrug på el og varme. Nuværende ejer, en familie med fire børn, har et årligt samlet forbrug på 12.000. Pt. er der vand fra egen brønd i boligen, men i efteråret 2019 besluttes det, om der skal lægges kommunalt vand ind til ejendommen. Ved en hurtig handel vil køber få det afgørende ord i den sag.

Her er tale om en ejendom, som skal opleves.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Ærø kommune - klik her for mere info...