Rapportér

Grund til salg, Aarup, Pejrupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1367327
  • Grund
  • 1.033 m2
  • 295.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

1033 m2 grund til salg i 5560 Aarup

Tiny House på stor naturskøn og fredeligt beliggende grund ved Orte.
Med udsigt over markerne og med Frøbjerg Bavnehøj i baghaven ligger denne grund i nogle af Vestfyns flotteste omgivelser.
I cykelafstand findes bl.a. en af Fyns bedste friskoler, børnehave samt vuggestue. Der er desuden let adgang til motorvejen, helt uden at kunne høre den i haven.
Om du ønsker at bruge huset og grunden som det er, som kolonihave, fritidshus, bygge endnu en hytte eller om du vil bygge et helt nyt hus – hvad enten det er i halm eller i mursten – så er mulighederne her. På grunden findes allerede el, vand og afløb – så det er lige til at gå til.
Huset er på 18 kmv plus en hems. Det er lyst og venligt indrettet med store panoramavinduer, så udsigten også kan nydes indefra. Indretning med L-formet køkken i delvis åben forbindelse med alrummet, hvorfra der er adgang til hems med soveplads.
Bag huset findes en hyggelig, privat terrasse med aftenssol og flot udsigt over kornmarkerne. Både hus og terrasse er lavet i bæredygtige materialer og hovedsageligt af genbrugsmaterialer.
På grunden findes desuden 9 kvm nyere isoleret skur med 150 mm i væggene og 300 mm i gulvet, med fliser på både gulv og vægge. Her er indlagt vand og el. Brusekabine med varmt vand via gasvandvarmer og tilslutning til vaskemaskine. Derudover findes yderligere 9 kvm udhus.
Haven er efter ”vild med vilje” princippet, med masser af natur, blomster og træer – herunder et par fantastiske æbletræer, en cypres og en gran. Det levende hegn rundt om grunden, består af moreller, pil og tjørn samt gammel hæk af hybenroser og en nyplantet bøgehæk.
Området:
800 meter til Frøbjerg-Orte friskole med vuggestue og børnehave
2 km til Bred og Skydebjerg med togstationer
4 km til Aarup og Vissenbjerg med indkøb og masser af fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud
8 km til motorvejen
20 min. til hhv. Odense og Middelfart

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Assens kommune - klik her for mere info...