Rapportér

Fritidshus til salg, Middelfart, Prokyonvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1300697
  • Fritidshus
  • 70 m2
  • 803 m2
  • 5
  • 1.595.000 kroner
  • 80.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

70 m2 fritidshus til salg i 5500 Middelfart

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen indenfor i dette charmerende sommerhus. Huset ligger på Prokyonvej i det populære Vejlby Fed ved Middelfart.
Sommerhuset står særdeles velholdt og består af et hovedhus i to etager samt et hyggeligt anneks samt et hobbyrum.
Gennem hoveddøren bydes man indenfor i en fordelingsentre med to gode værelser på venstre hånd, samt et værelse og badeværelset på højre hånd. Fortsætter man ligeud, træder man ind i et fint køkken/alrum som ligger med åben forbindelse med den tilbyggede stue. Den nye stue er bygget med en hyggelig brændeovn og adgang ud til to store terrasser hvor solen kan nydes, såfremt vejret tillader dette. Fra køkkenet gives der adgang til første salen, som består af endnu en hyggelig stue med pejs.
Til huset hører der en dejlig have til med masser af udfoldelsesmuligheder for både store og små. I haven finder man også et anneks på godt 15m2 med plads til flere overnattende. Derudover hører der et praktisk hobbyrum med til havemøbler, fiskestænger og grill.
Her er virkelig tale om et velholdt og charmerende sommerhus som kan tages i brug med det samme. Såfremt man ikke ønsker kun at benytte det selv, forelægger der gode udlejningsmuligheder med hele 11 sovepladser.
Take-a-walk på anekset kan findes her: https: //my.matterport.com/show/?m=GYCyGBQrZzK

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Middelfart kommune - klik her for mere info...