Rapportér

Fritidshus til salg, Martofte, Kvikgræsset

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1369005
  • Fritidshus
  • 53 m2
  • 1.480 m2
  • 3
  • 1.345.000 kroner
  • 70.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

53 m2 fritidshus til salg i 5390 Martofte

Drømmer I om et sted, hvor det emmer af fred og ro, en dejlig natur og tæt på vand og strand, så er her en ideel mulighed.

Efter 35 år er sælger klar til at lade stafetten gå videre til nye ejere, der forhåbentlig vil få lige så megen glæde af denne perle. Uanset årstiden, om det er forår, sommer, efterår, eller nytårsaften.

Sommerhuset ligger for enden af en lukket vej, og på en stor og kuperet grund, hvor der er flere frugttræer og buske og ellers græs. Det er ikke usædvanligt at der går dyr i haven.

Det er særdeles velholdt. Bl. a. er vestsiden udskiftet med sibirisk lærk, og udvendigt er det malet med oliemaling, hvilket er godt for holdbarheden.

Indvendigt er sommerhuset særdeles lyst og imødekommende, træbeklædningen er lysnet ved ludbehandling. Indrettet med en mindre entre, hvorfra der er adgang til de to værelser og badeværelse med brus. Endvidere kommer man ind i køkken og alrum, hvor der er god spiseplads. Videre ind i stuen, hvor der er masser af lys, og god udsigt over grunden og landskabet. Herfra er der også udgang til en stor, overdækket svalegang, der både vender mod vest og mod syd.

Sommerhuset opvarmes med oliefyldte radiatorer, hvorved man udnytter varmen bedre, og så er der en luft til luft varmepumpe til hurtig opvarmning. Sælger har isoleret såvel gulv, vægge som loft.

Der er installeret fibernet.

Fuld krybekælder i rimelig højde. Under tæpperne ligger trægulv.

Carporten er lukket, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder.

Er I klar på en fremvisning, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kerteminde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Martofte