Rapportér

Fritidshus til salg, Brenderup Fyn, Strandgårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364950
  • Fritidshus
  • 99 m2
  • 1.195.000 kroner
  • 60.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

99 m2 fritidshus til salg i 5464 Brenderup Fyn

Må HELÅRSBEBOES! Lækkert og lyst arkitekttegnet luksussommerhus med 8 sovepladser i Bro Strandpark. Huset er en del af ejerforeningen Bro Strandpark hvor foreningen sørger for al udvendig vedligeholdelse, opstiller badebro og tilbyder herudover en række fællesaktiviteter, bl.a.fodbold, tennis, beachvolley samt petanque. Fællesarealerne bliver vedligeholdt, så du blot skal nyde det gode liv, din liggestol, slentre gennem området, måske foretage en gåtur til ishuset eller lystbådehavnen i Varbjerg. Tæt ved i Brenderup er en yderst anerkendt bager og de nærmeste større byer er Odense, Middelfart og Bogense.

Huset præsenterer sig rigtig flot og fremstår nymalet og velvedligeholdt. Materialer er træ, sprossede vinduer/døre og rødt cementtag. Huset er indrettet med faciliteter til både sommer og vinter, idet her er installeret varmepumpe, elradiatorer og en flot brændeovn. Opført i 2003 med 99 m2 boligareal fordelt på 2 etager med følgende indretning:
Fra hoveddøren træder du ind i en fordelingsgang hvor der til venstre er et godt soverum med 2 gode skabe. Til højre forefindes et dejligt badeværelse med gulvvarme, toilet, sauna, spa og brus. Lige frem går du ind i stueområdet, som er i åben forbindelse med det oprindelige, men særdeles velholdte køkken. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers med vaskesøjle og kosteskab samt udgang til det fri. I den hyggelige stue er der udgang til terrassen, spisekrog og en dejlig brændeovn, som hurtigt varmer hele huset op. En trappe fører os til 1. sal, hvor du finder et toilet med håndvask, to gode værelser med hver 3 senge. Det ene værelse har egen altan, hvorfra du kan se Lillebæltsbroen og et smukt view ud over området med Båring Vig i baggrunden. Alt ialt et super lækkert hus i et dejligt område.
Der fremhæves bl.a.: 8 sovepladser, et lækkert badeværelse med alle faciliteter, en rummelig og supergod planløsning, lysindfaldet fra alle sider samt de smukke omgivelser i et område hvor også kulturen er helt i top. Foreningen afholder hvert år en familie-arbejdsdag, hvor der hygges, spises og arbejdes. Herudover afholdes der generalforsamling hvor snakken går livligt. Så har du lyst og mod på deltage, bliver du hurtigt introduceret til alle de øvrige beboere. Et helt igennem idéelt fritidshus hvor du blot skal nyde at være til og slappe af - resten er der sørget for!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Middelfart kommune - klik her for mere info...