Rapportér

Fritidshus til salg, Esbjerg V, Sjelborgdalen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364895
  • Fritidshus
  • 71 m2
  • 540 m2
  • 3.395.000 kroner
  • 170.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

71 m2 fritidshus til salg i 6710 Esbjerg V

Sjelborg når det er bedst. Her har du chancen for at købe ét af de allerbedste sommerhuse med adresse på Sjelborgdalen. Der er dog ikke meget dal over beliggenheden - sommerhuset er nemlig højt beliggende på stor grund, hvorfra der er en fremragende udsigt mod Ho Bugt, Langli, Skallingen med videre. Sjelborg området - både vand og landskab er en del af Nationalpark Vadehavet - og stedet og dets nærområder byder på utallige enestående naturoplevelser året rundt.

Grunden, som sommerhuset ligger på, er Sjelborgdalen's Hytteby's største og er på 540 m2 - anlagt med 3 gode terrasseområder og rummeligt P-område til biler. Indenfor er der et moderne sommerhus, bl.a. med 2 badeværelser, 6 sengepladser, brændeovn og gulvvarme. Fra stue og køkken/alrum er der en fantastisk vandudsigt og i det hele taget er der på adressen masser af frisk luft og højt til himlen - og en unik mulighed for at følge med i årstidernes skiften i den vestjyske natur.

Sommerhuset er på 71 m2 bolig + 7 m2 udhus og fremtræder absolut velholdt og sælges med alt indbo - det vil sige at bl.a. alt hvad der fremgår af billederne medfølger i handlen. Ring venligst til Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger, på tlf. 23276580.

På det seneste er det blevet meget mere attraktivt at være sommerhusejer, bl.a. på følgende 3 områder. 1) Man kan lave 75% belåning i kreditforening (før 60%). 2) Pensionister mv. må helårsbebo sommerhuset allerede efter 1 års ejertid (før 8 år). 3) Den økonomiske fordel ved udlejning er forbedret meget, bl.a. er det skattefrie fradrag ved udlejning gennem bureau hævet til kr. 40.000 (før kr. 21.900). Ændringerne vedr. økonomiske fordele ved udlejning er en politisk aftale fra 2018... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info...