Rapportér

Andelsbolig til salg, Esbjerg N, Berntsensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364793
  • Andelsbolig
  • 98 m2
  • 386.559 kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

98 m2 andelsbolig til salg i 6715 Esbjerg N

Nem andelsbolig med stort bryggers/udhus på ca. 18 m2. Boligen ligger placeret på ca. 253 m2 grund i Bryndum og har en dejlig ugeneret gårdhave - vestvendt ud mod grønt bælte/åbne marker. Andelsforeningen er med i alt 11 boliger, som fremtræder som en velholdt bebyggelse og som samarbejder med administrationsselskabet Aunbøl.

Fra andelsboligens carport kan man enten gå direkte ind i huset - eller ind i kæmpe udhus, som p.t. blandt andet bruges som bryggers og som samtidig også er meget brugbar som værksted, depotrum, hobbyrum mv. Nuværende ejer har 2 biler - og grusarealet foran huset fungerer fint som P-plads for bil nr. 2.

Indenfor er boligens 98 m2 godt udnyttede og indrettet med: Entré med skydedørsskabe. Stort badeværelse med god bruseniche. Soveværelse og ekstra værelse - begge østvendte. Flot køkken i åben forbindelse med alrum/stue, hvorfra der er udgang til stort, afskærmet og vestvendt terrasseområde.

Andelsboligen er en oplagt mulighed for dem, som gerne vi bo så nemt som muligt - og som stadig ønsker at kunne køre i bil helt frem til egen indgang - og også have muligheden for at gå ud i egen have uden at skulle bruge ret meget tid på vedligehold. Ring venligst til Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger, på tlf. 23276580.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info...