Rapportér

Andelsbolig til salg, Esbjerg, Spangsbjerghaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364730
  • Andelsbolig
  • 82 m2
  • 922.589 kroner
  • D

82 m2 andelsbolig til salg i 6700 Esbjerg

82 m2 dejlig andelsbolig i meget velholdt rækkehusbebyggelse - og med mulighed for at sætte sig udenfor - både foran og bag huset. Boligen er en del af andelsboligforeningen Forsøgsgården, som ligger placeret i attraktivt område kun 2,5 km fra Esbjerg's gågade. Her nyder man værdien af at være fælles om mange ting - på andelsboligforeningen's hjemmeside (www.forsoegsgaarden.dk) kan man bl.a. læse: "Vi har fællesmåltider flere gange om ugen. Vi har et arbejdsfællesskab omkring vedligehold og pasning af fælles arealer ude som inde. Vi synger sammen, fester sammen, tager på ture sammen og holder forskellige traditioner i hævd. Vi deler avis, haveredskaber, frugter og urter, børnestole m.m. Vi er fælles om at tage beslutninger, der vedrører Forsøgsgården og fællesskabet"

De i alt 21 boliger har et stort fælleshus, hvor der bl.a. arrangeres fællesspisninger flere gange om ugen og herudover er der både værksted, vaskeri og mulighed for overnatning til gæster. Udenfor er der velplejede grønne områder, P-pladser til biler og diverse andre fællesfaciliteter.

Spangsbjerghaven 115 er et enderækkehus og er i 2 plan. Boligen er veludnyttet og med meget lyse rum - og matcher i det hele taget den dejlige atmosfære, som der også er udenfor i bebyggelsen. Der er følgende rum i de 82 m2 bolig: Entré med garderobeplads og trappe til 1.salen. Indbydende køkken/alrum/stue ud i ét og med udgang til gårdhave. Ovenpå er der bl.a. fjernstyrede ovenlysvinduer, badeværelse, soveværelse og værelse - begge med loft til kip og med hems. Udenfor er der brugsret til mindre udhus.

Ring venligst til Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger, på tlf. 23276580.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info...