Villa for sale, Faxe, Rønnedevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1354246
  • Villa
  • 166 m2
  • 1,177 m2
  • 101 m2
  • 4
  • 2,250,000 kroner
  • 115,000 Kroner
  • C
Receive info!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

166 m2 villa til salg i 4640 Faxe

Denne fantastisk smukke og meget velholdte villa byder på et veludnyttet boligareal på 166 kvm med bl.a. tre gode værelser, stor stue, flot udestue og en kælder på 101kvm med masser af muligheder. Fremhæves skal det naturligvis også, at ejendommen er løbende vedligeholdt og moderniseret. Herunder med det store dejlige køkken alrum. Alrummet kommer ofte til at fungere som familiens naturlige samlingssted. Om sommeren bliver samlingsstedet dog oftest den hyggelige udestue.
Denne villa er velegnet til en børnefamilie eller mennesker der kan lide at have god plads omkring sig. Den ligger centralt i den hyggelige by Faxe og med ca. 10 minutters kørsel til motorvejen.

Til ejendommen hører en flot og meget hyggelig have med flere terrasser og hyggekroge. Grunden er på 1.177 kvm. Der er udekøkken, et lille bassin til fisk samt et godt parkeringsareal foran huset. Muret garage på 36 kvm.

EJENDOMMEN BYDER PÅ: Rummelig entre med trappe til 1. sal og kælderen samt gæstetoilet. Dejlig stort spisekøkken med dobbeltdør ind til den fantastisk store lyse opholdsstue med pejs. Fra spisekøkkenet er der direkte adgang til den skønne udestue, hvor der en god udsigt over den smukke have. 1. salen rummer et repos som er indrettet til fjernsynsstue med to store velux vinduer næsten fra gulv til loft. Et stort soveværelse med god skabsplads og dør ud til en fransk altan, to gode værelser samt et badeværelse med badekar.
Kælderen har mange muligheder. Den er i dag indrettet med et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og bruseniche. Lille viktualierum, stor gildesal med bar og billard, fitnessrum og disponibelt rum som bruges til opbevaring i dag.

EJENDOMMENS BELIGGENHED: Denne ejendom ligger fredeligt, men alligevel tæt på Faxe torv med gode indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og kun ca. 10 min. kørsel fra motorvej. Boligen indbyder bl.a. til børnefamilien der nemt kan komme i en af Faxe kommunes SFOér, skoler og evt. friskoler. Byen byder på mange muligheder for fritidsaktiviteter, som svømmehal, sportshal samt diverse udendørs aktiviteter som tennis, fodbold og cykling. Hvis du er til vandsport ligger Faxe Ladeplads kun 6-7 km fra boligen. Faxe som handelsby er meget attraktiv med flere supermarkeder og mange detailbutikker.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the housing option and direct contact info for the seller or broker