Villa for sale, Borup, Neergaardparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1305614
  • Villa
  • 147 m2
  • 828 m2
  • 4
  • 2,995,000 kroner
  • 150,000 Kroner
  • C

147 m2 villa til salg i 4140 Borup

1-plans villa på 147 m² i eftertragtet område i Borup, omgivet af smuk natur.

Ejendommen er opført i 1999 og fremstår overalt velholdt med tilhørende velanlagt have og samlet er grunden 828 m². Til ejendommen hører også carport.
Beliggende i nyere boligområde ved boldbanerne, nær Kimmerslev sø, idrætsfaciliteter og mange gode indkøbsmuligheder. Fremhæves skal det, at der i byen findes HT-Station og både Kommune- og Privatskole. Der er gåafstand til alle faciliteter.

Ejendommen byder på: God planløsning, der giver plads til en større familie og kan man ikke nøjes med de nuværende 3 værelser, så er der forberedt til at indrette et ekstra værelse i vinkelstuen med egen zone til gulvvarmen. Værelserne er fordelt med selvstændig børneafdeling med eget badeværelse og forældreafdeling med skønt stort soveværelse og adgang til eget lækkert badeværelse med spa og stor bruseniche. Boligens hjerterum er det skønne køkken/alrum, hvorfra der er udgang til terrassen. Fra den rummelige vinkelstue, hvor der er en karnap med ekstra godt lysindfald, er der også udgang til terrassen. Tillige findes naturligvis både entre og bryggers.

Ejendommen fremstår overalt velholdt og naturligvis med gulvvarme i alle rum.

Ejendommens beliggenhed: Kun 5 minutters kørsel fra de smukke, rekreative områder ved Dyndet med mose, skov og det idylliske traktørsted "Malerklemmen", der serverer Danmarks vel nok bedste æbleskiver. Samme afstand til motorvej mod såvel København, Odense som til Rødby - og midt mellem 3 af Midtsjællands bedste 18 hullers golfbaner (Skjoldenæsholm, Harekær og Skovbo).

En ejendom med en rigtig god udnyttelse af boligarealet og en skøn stor grund.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the housing option and direct contact info for the seller or broker