Apartment for rent, Nykøbing F, Click here to see the streetnameSlotsgade xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1417122
  • Apartment
  • 161 m2
  • 7
  • 9,090 Kroner
  • 27,270 Kroner
Receive info!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

HER GÅR BOLIGDRØMMENE I OPFYLDELSE - EN HELT FANTASTISK LÆKKER LEJLIGHED SOM SKAL SES

Spændende og særdeles pæn istandsat lejlighed på hele 161kvm i 2 plan, med super beliggenhed, skøn udsigt til Guldborgsund og Slotsbryggen, tæt på biograf, restauranter m.m. 5 min. gang fra byens centrum med handels- og indkøbsmuligheder.
Til lejligheden hører fælles mindre vestvendt altan og fælles gårdhave med lejligheden i stueplan.

Adgang til lejligheden sker fra Slotsporten med præsentabel fælles opgang med nedgang til stort fælles kælderrum med mange skabe, samt opgang til ejendommens 2 lejligheder.

Lejligheden som ligger på 1. og 2.salen, indeholder på 1.salen pæn og rummelig entre med god skabsplads og trappe til 2.sal. Dejligt køkken i u-form med cremefarvede elementer, grå lister/bordplade, rigtig god skabsplads og alle hårde hvidevarer, herunder køle-/fryseskab, keramisk kogeplader, opvaskemaskine m.m. Meget stor og utrolig lys opholdsstue med højt til loftet og med foldedør til rummelig spisestue. 2.salen indeholder stort soveværelse med indbyggede skabe, samt 3 værelser, hvoraf de 2 er med skabe. Lækkert stor flisebadeværelse med bruseniche, vaskearrangement med spejl og overskabe, samt vaskemaskine og tørretumbler. Toilet med svejset vinyl gulv, flotte cremefarvede fliser på væggen og lyst håndvaske arrangement med lysbaldakin.

Lejligheden fremstår med utrolig flotte lakerede trægulve overalt, hvide vægge, flotte trælofter i stuer og hvide lofter i øvrige rum.

Opvarmning med fjernvarme.

Der er eget \"udhus\" i gårdhaven.

Boligen er ideel til såvel “det grå guld”, som ønsker god plads eller familien med børn.

HER GÅR BOLIGDRØMMENE I OPFYLDELSE - EN HELT FANTASTISK LÆKKER LEJLIGHED SOM SKAL SES - FREMVISNING EFTER AFTALE.

Se ledige jobs i Nykøbing F