Villa for sale, Skals, Engvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1397464
  • Villa
  • 110 m2
  • 277 m2
  • 28 m2
  • 3
  • 995,000 kroner
  • C
Receive info!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

110 m2 villa til salg i 8832 Skals

I dette byhus har du muligheden for at kombinere charme med lethed, overskuelighed og samtidig plads nok til at få dig indrettet som en familie. I centrum af Skals og alligevel lidt tilbagetrukket fra hovedgaden ligger denne bolig, som er charmerende og hyggelig, men også praktisk indrettet.

Nummer 9 på Engvej fremstår rigtig pæn og nydelig ved første møde med frontpartiet, hvor sprossede vinduer og nogle trin op giver følelsen af ægte by-hygge. Entreen er lys og venlig med trappe til førstesalen, men naturligvis også adgang til det hyggelige køkken/alrum, stue og spisestue. Her er virkelig en god atmosfære – krydret med mange små, søde detaljer i indretningen – blandt andet opdelingen af stue og spisestue. Rummene er på én gang idylliske og nostalgiske, men det moderne lyse skinner ligeledes igennem. Der er ligeledes et dejligt, rummeligt badeværelse i stueetagen.

Via den fine trappe kommer du ovenpå, hvor der er tre gode værelser. Bag huset er der en dejlig overdækket terrasse, som åbner for alle muligheder for at grille, spille kort og hygge sig udenfor, ligegyldigt hvordan vejret opfører sig. Også her kan plantes en masse skønne krukker med grønne planter og blomster, for at skabe stemning af have. Der er ligeledes en carport på bagsiden af huset, så parkeringspladsen er altid sikret uanfægtet vi befinder os i et byhus.

Kælderen indeholder et dejligt bryggers med vaskesøjle, et stort disponibelt rum, viktualierum og et lille disponibelt rum. Kort sagt er der plads til alle praktiske gøremål og behov i denne kælder, hvilket aflaster boligen for unødvendig opbevaring.

Disse 110 kvadratmeter er indrettet helt optimalt og dette skønne byhus giver alle muligheder for et dejligt boligliv i en by, hvor der er skole, gode indkøbsmuligheder, et stærkt foreningsliv og ikke mindst et sammenhold, som gerne lukker nye tilflyttere ind.

Huset egner sig både til pensionistparret, det helt unge par og på grund af den praktiske indretning, kan der sagtens bo en familie med to børn. Kontakt Wulff & Partnere i dag, så du ikke går glip af denne fine bolig i Skals, som jo kun er 10-15 minutter fra Viborgs Storcenter og gode indkøbsmuligheder, såfremt de lokale butikker ikke slår til.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the housing option and direct contact info for the seller or broker

Se ledige jobs i Skals