Apartment for sale, Copenhagen S, Gerbrandsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1305600
  • Apartment
  • 48 m2
  • 2
  • 1,699,000 kroner
  • 85,000 Kroner
  • E
Receive info!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

48 m2 lejlighed til salg i 2300 København S

Velholdt ejendom centralt beliggende med 2 min.gang til Sundbyvester Plads og Amagerbrogades indkøbs- og transportmuligheder og i kort cykelafstand til Amager Strandpark og Metroen på Hedegårdsvej. Ejendommen har nyere termovinduer, renoveret fjernvarmeanlæg, nyere etableret omfangsdræn og netop udskiftede faldstammer.
Indeholder : Entre med god plads til sko og overtøj. Dejlig, lys stue med udgang stor altan med formiddagssol, meget anvendelig og med god plads til at nyde de skønne sommerdage og aftener. Dejlig lyst soveværelse med stort indbygget klædeskab. Fint wc/bad og nyere Ikea køkken med vaske- og opvaskemaskine, køl/frys og komfur med gas. Alle rum er med fyrretræs plankegulve, sænket loft med spots, vægge med filt og indbygget højttalere i lofterne.
Lejligheden er rigtig godt indrettet og indflytningsklar. Til lejligheden hører kælderrum, hvor der også er cykelkælder.

Velholdt ejendom centralt beliggende med gå-afstand til Sundbyvester Plads og Amagerbrogades indkøbs- og transportmuligheder og i kort cykelafstand til Amager Strandpark og Metroen på Hedegårdsvej. Ejendommen har nyere termovinduer, renoveret fjernvarmeanlæg, nyere etableret omfangsdræn.
Indeholder : Entre med god plads til overtøjet. Dejlig, lys stue med udgang til nyere altan meget anvendelig og med god plads til at nyde de skønne sommerdage og aftener med bla grill hygge. Soveværelse med plads til både skrivebord og skab. Via fordelingsgang, hvor der er indbygget skab, er der adgang til nyere brusebadeværelse og nyere køkken. Alle rum er med fyrretræs plankegulve, sænket loft med spots, vægge med filt.
Lejligheden er rigtig godt indrettet og indflytningsklar. Til lejligheden hører kælderrum

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte tlf 4042 6230. Alle spørgsmål og

When you click further, you will come to a new page with much more info about the housing option and direct contact info for the seller or broker