Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Villa til salg, Roskilde, Sognevej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 1763905
  • Villa
  • 112 m2
  • 447 m2
  • 4
  • 2.395.000 kroner

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

flot villa med attraktiv beliggenhed i gudsømagle

i det velfungerende bysamfund gudsømagle møder i denne flotte og overskuelige villa på 112 veludnyttede kvadratmeter med tre gode værelser. boligen er lys og moderne med en særdeles familievenlig beliggenhed, hvor i får alle hverdagens nødvendigheder tæt på, ligesom roskilde centrum kun er cirka 15 minutter herfra i bil.

i kan se frem til et indbydende hjem med en dejlig udsigt blandt andet til grønne områder, og derudover har man indenfor de seneste fem år foretaget flere renoveringer samt lagt nyt tag. herudover har man i 2013 udskiftet køkkenet, mens toilettet samme år er delvist renoveret. varmtvandsbeholderen er skiftet, ligesom man også investerede i en ny vaskemaskine og tørretumbler, som begge fra electrolux.

omdrejningspunktet i hverdagen bliver det lækre vordingborg-køkken med hvide, grebsfrie elementer, som bidrager til et minimalistisk udtryk, der giver amatørkokken formidable arbejdsforhold. køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber et luftigt og skønt opholdsrum med plads til både et spisebord samt et hyggeligt sofahjørne. fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse, så i kan nyde morgenmaden udendørs.

de tre værelser ligger samlet mod nord via en fordelingsgang, hvorfra der samtidig er adgang til et badeværelse. herude er der både en bruseniche og et badekar, der helt sikkert bliver et hit hos familiens yngste. boligen afrundes med et praktisk bryggers.

haven er anlagt, så den er nem at holde og består primært af en græsplæne samt en skøn fliseterrasse, så i kan slappe af i solen, mens aftensmaden steger på grillen.

nærområdet har boldbaner, som hurtigt kan tilgås fra boligen, ligesom her er skole og indkøbsmuligheder tæt på. trænger i til en tur i det grønne, kan i gå til gulddysse skov eller hoppe på cyklerne og køre til fjorden, der kun er lidt over to kilometer væk.

er det jeres boligdrøm? tag første skridt – book en fremvisning!

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info.