Rapportér

Villa til salg, Køge, Vordingborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1258556
  • Villa
  • 167 m2
  • 765 m2
  • 6
  • 3.400.000 kroner
  • 170.000 Kroner
  • C

167 m2 villa til salg i 4600 Køge

Yderst velholdt og meget indbydende ejendom som ligger blot 3 min. kørsel fra Køge Torv, og samtidigt med den skønneste have hvor sommeren kan nydes i fred og ro. Fremhæves skal det naturligvis også, at ejendommen overalt fremstår moderniseret og indflytningsklar, hvor det flotte snedkerkøkken særligt skal nævnes. Her er der virkeligt tale om kvalitet - et fantastisk sted at lave mad, og det store alrum er samtidigt et naturligt samlingssted for familien. Ejendommen er godt indrettet med bl.a. 3 gode værelser samt en møblerbar repos, oplagt som kontorplads. Derudover er der indrettet ”værelse /anneks” i udhuset, perfekt for familiens teenager eller måske som hjemmekontor.

Ejendommen ligger ugeneret og tilbagetrukket fra vejen, og den skønne have er et kapitel helt for sig. Her kan solen nydes dagen lang på de fine terrasser, herunder på den skønne overdækkede terrasse. Det er meget tydeligt, at nuværende ejer har kræset for detaljerne, det opleves både inde og ude. Senest er der skabt en fin overdækning til grillen, som er placeret umiddelbart ved køkkenet. Derudover 55 kvm. udhus, hvor der er indrettet vaskerum, et dejligt værksted og det fine ”værelse/anneks”.

EJENDOMMEN BYDER PÅ: Flisebelagt entre. Det store køkken alrum med granit-bordplade, smart løsning med kogeø samt gulvvarme. Derudover separat viktualierum. Den store, hyggelige opholdsstue som er tilbygget i 2001. Soveværelse med skabe. Det flotte, rustikke badeværelse med muret bruseniche samt gæstetoilet. Entre med trappe til 1. sal, som byder på; Møblerbar repos/kontorplads. Rigtigt dejligt værelse med skabsvæg og udgang til stor tagterrasse med kunstgræs, som blev skabt i forbindelse med tilbygningen. Værelset kan opdeles i to, hvis det er behovet. Endnu et værelse.

Attraktivt beliggende i cykelafstand fra Køge Torv, som med sine toppede brosten og hyggelige handelsliv virkeligt er et besøg værd. Køge er en by i rivende udvikling, hvor det kommende Supersygehus samt højhastighedsbanen, der forventes færdig i 2020/21 og gør det endnu nemmere at komme til København, også er medvirkende faktorer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Køge