Rapportér

Villa til salg, Hørsholm, Tjørnevej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1505540
  • Villa
  • 150 m2
  • 1.150 m2
  • 85 m2
  • 4
  • 5.500.000 kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Arkitekttegnet hus med bedste beliggenhed i Hørsholm

For enden af en lukket stikvej med gåafstand til Hørsholms handelsliv, skoler og natur ligger denne arkitekttegnede villa, der til fulde matcher den sublime adresse. Villaen byder på god plads og store opholdsrum, der er præget af knap fem meter høje og brede glaspartier. Lysindfaldet er i særklasse, og det samme gælder kontakten til haven, der serverer naturens skiftende farver henover de fire årstider. Grunden tæller 1.150 kvadratmeter, og villaen ligger diskret trukket tilbage i sin egen verden. Livet i gårdhaven, på terrassen og i haven er 100 procent privat. Roen i og omkring Tjørnevej 28 er total.

Villaen er tegnet af arkitekt Hans F. Kiær, bygget i 1961 og udvidet med en tilbygning i 1964. Villaen læner sig stilmæssigt op af den berømte arkitektur fra Louisiana-museet.Villaen er opført med niveauforskudte plan og en åben etageadskillelse, der giver op mod fem meter til loftet i hjemmets førende opholdsrum.

Det øvre plan er indrettet med hall, badeværelse og to værelser. Dertil kommer køkken og et alrum med åbent trappeløb til det nedre plan. Her venter den højloftede stue, der har glas fra gulv til loft og udgang til terrasse og have. Det nedre plan byder endvidere på et stort værelse, badeværelse og bryggers. Til praktiske formål er her også tre disponible rum, der er velegnet til vinsamlingen og til opbevaring.Siden 2014 er villaen løftet med en lang stribe indslag: Alle vinduer er skiftet til de moderne 3-lags vinduer.Der er lagt nye smukke egetræsgulve i ovre plan. Synlige bjælker er trukket frem, og der er installeret nye isolering samt nye gipslofter. Der er insatlleret nye hårdehvidevare, ligesom gasfyret og alrummets pejseindsats. De to badeværelser er gennemrenoveret i 2019.

Afstanden til Øresunds strande og Rungsted Havn handler om 10 minutter på cykel, og det samme gælder Rungsted Kyst Station med kystbanetog mod København.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hørsholm