Rapportér

Villa til salg, Greve, Vesterbjerg

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1171906
  • Villa
  • 123 m2
  • 714 m2
  • 4
  • 2.045.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

123 m2 villa til salg i 2670 Greve

Charmerende bindingsværksejendom idyllisk beliggende i den hyggelige Greve Landsby på en kuperet grund, med en fantastisk ro og skønne træer, som skaber en historisk stemning og frem for alt hygge.

Ejendommen er opført i 1863 i bindingsværk med stråtag og med tilbygning fra 1995. Skøn grund med gode hyggekroge og et minimum af vedligeholdelse. Boligarealet udgør 123 kvm. Her blomstrer romatikken omkap i en usædvanelig charmerende atmosfære, pakket pænt ind med bondehusvinduer, fritliggende loftsbjælker og pænt moderniseret køkken, bad og toilet.

Til boligen hører desuden garage på 15 kvm.

Boligen er istandsat med respekt for den oprindelige stil og fremstår i dag indflytningsklar. Der er en fin loftshøjde i boligen. Er ønsket landlig idyl tæt på byen, så er boligen her!

Boligen indeholder:

Tilbygning med skøn stue med brændeovn og udgang til terrasse. Pænt badeværelse med brus. Super charmenrede køkken med hyggelig spiseplads med adgang til stor spisestue/alrum med brændeovn, synlige bjælker, indbyggede hylder og udgang til haven.

1. salen indeholder: Stort soveværelse med loft til kip og disponibelt rum med indbyggede skabe. Oprindelig udhus er inddraget til mindre entré/værelse med selvstændig indgang og tilstødende fyrrum med skabe, køl/frys og tøretumbler.

Beliggenhed:

Der er en skøn stemning og fredfyldt atmosfære i Greve Landsby med charmerende gamle huse og landlig idyl. Et sted man taber sit hjerte til - med sin helt egen ægte charme. Tæt på offentlig transport, skøn naturlegeplads, landsbykirke, pizzaria og om en ny, stor Rema 1000 er under opførelse på Greve Landevej, så du får kort afstand til indkøb. For de mindste er der skolebus til Hedelyskolen som findes i cykelafstand.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Greve