Rapportér

Villa til salg, Ballerup, Ågesdalsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400948
  • Villa
  • 239 m2
  • 998 m2
  • 4.998.000 kroner
  • 250.000 Kroner
  • C

1 1/2 plans gulstens villa på 239 kvm på 988 kvm grund, opført 1972/1988

1 ½ plans gulstens villa med cementstens tag, på i alt 239 kvm bolig med 160 kvm i grundplan og 79 kvm på 1.sal, og beliggende på 988 kvm grund.

Ejendommen er fredeligt beliggende på en af Egebjergs mindste/korteste veje, på en sidevej fra Egebjergvej til Rydtoften. Der kører busser på Egebjergvej, der er cykel- og gå-afstand til både Egebjergskolen samt de omkringliggende børneinstitutioner og fritidshjem, samt ca 5-600 mtr til nærmeste lokale indkøbsmulighed/Netto. Endvidere ligger ejendommen skråt overfor en lille privat sø, hvor der er lidt kig ved løvfald. Og så – ikke at forglemme, ligger ejendommen måske ca 500 mtr fra indgangen til Hareskoven.

Indkørsel til carport med indbygget udhus, og opført meget i samme stil som huset. Huset ligger tilbagetrukket på grunden, hvor ca 2/3 er forhave med græsplæne og bedbeplantning, og ca 1/3 baghave som hovedsagelig er græsplæne og skelbeplantning. Der er flere terrasse-muligheder rundt om huset.

Ejendommen opvarmes med naturgas, der er stort solcelle-anlæg på taget (ca 6 kw anlæg) og kører med tæt på et såkaldt 0,-drift ifølge ejer (dvs der er næsten op mod en årlig besparelse på kr. 10.000 i netto-kronger), parketgulve i stueetagen og på 1.sal, listelofter (parana-pinie og bl.a. ludbehandlede), samt næsten naturligvis termovinduer.

Entre/forstue med garderobeplads og adgang til opr gæstetoilet, stor opholdsstue med pejs og kig til haven samt i åben forbindelse med spisestuen der grænser op til det store køkken (afgrænset af en glasvæg) og hvorfra der er adgang til det store bryggers som også har egen indgang. Fra spisestuen adgang til mellemstue (velegnet til multifunktionsrum) med trappe til 1.sal og med adgang til flisebadeværelse med brus. Fra mellemstuen adgang til 2 pt sammenhængende værelser – tidligere har de været adskilt/opdelt og begge med adgang fra mellemstuen. På 1.sal er der stort repos, værelse/kontor, og 2 store værelser hvoraf det ene er meget stort og velegnet for opdeling til 2 værelser.

Villavejen er beliggende i lukket villakvarter/vejsystem, nær til skov, indkøb, skole, og tæt på de større indfaldsveje til og fra København.

Umiddelbart kan der ikke blive overtagelse førend omkring den 1.oktober / 1.november 2019. Men forhold kan måske ændre sig - hør nærmere hos mægler... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Ballerup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Ballerup