Rapportér

Villa til salg, Sønder Omme, Herningvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1166462
  • Villa
  • 74 m2
  • 1.440 m2
  • 8
  • 680.000 kroner
  • 35.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

74 m2 villa til salg i 7260 Sønder Omme

Går du med drømmen om at starte noget op, eller bare gerne vil have rigtig god plads til din hobby, så er her virkelig muligheden til en overkommelig pris.

Her får du 74 m2 pæn beboelse. Boligen har nyere vinduer og samtidig er facaden isoleret udv. med bats der er pudset og malet.

Udover beboelsen er der 250-300 m2 øvrige lokaler - senest anvendt af den lokale ugeavis til kontor, kantine, trykkeri m.v., men hvor der er virkelig mange anvendelsesmuligheder for fremtidig anvendelse, bl.a. kan der indrettes f.eks. klinik for zoneterapi, helsehus, frisørsalon, butik, lager, motionscenter m.m.m. Og måske udlejning af det man ikke selv bruger, da der er stor hal hvor det tidligere trykkerimaskiner har haft sin plads, og i forlængelse af hallen er der en tidligere garage som iøvrigt nemt kan inddrages til en dejlig garage igen. Eller har du en hobby som kræver meget plads ? Så er det bestemt ikke plads der mangler. Anvendelsesmulighederne er mange - kun fantasien sætter grænser ! Bl.a. anvendelig hal på ca. 90-100 m2. + i forlængelse af denne tidl. garage på ca. 40 m2 .

Virkelig gode parkeringsforhold med stor grusbelagt areal foran bygningerne. Bag beboelsen er der nem lille have anlagt i græs hvor man kan være ugeneret.

Under beboelsen er der endvidere en kælder på ca. 59 m2, god til opbevaring m.v.

Selv om boligen kun iflg. BBR er på 74 m2, er der rigtig gode og nemme muligheder for at indrette noget af de tidligere kontorer og kantine til flere gode store værelser, så boligdelen reelt kan blive meget større.

Boligen er nu indrettet med:

- Køkken med lyst pænt inventar
- Stue i åben forbindelse og forlængelse af køkkenet
- 2 gode værelser
- Badeværelse med bruseniche og gulvvarme
- Entré

De øvrige arealer er således tidligere kontorer, stor kantine, disponible rum, bad med niche, bruserum/omklædning, samt en meget stor hal med loft i kip og synlige bjælker samt i forlængelse af den en stor disponibel rum (tidligere garage som er nemt at inddrage til garage igen). Der er varme i hallen, kontorer og kantine. Opvarmes med fjernvarme, ligesom beboelsen. Dog ikke varme i tidl. garage.

Ca. 10. min gang til Sdr. Omme centrum, Sdr. omme hallen, skole og idrætscenter m.v. (Alt indenfor 5-600 m afstand).

Så her får du virkelig noget for pengene. Mange kvadratmeter til en særdeles favorabel og overkommelig pris.

NETOP NEDSAT KR. 65.000,00, DA EJENDOMMEN ØNSKES SOLGT NU ! DEN ER BARE BILLIG.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Billund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Sønder Omme