Rapportér

Villa til salg, Ejstrupholm, Enghavevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1626036
  • Villa
  • 138 m2
  • 8.800 m2
  • 5
  • 895.000 kroner
  • 45.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 148 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

138 m2 villa til salg i 7361 Ejstrupholm

I rolige og naturskønne omgivelser mellem Ejstrupholm og Gludsted, er denne ejendom beliggende. Her ligger ejendommen privat og ugeneret, tilbagetrukket fra vejen, men stadig med bekvemmelig afstand til by og naboer.

På jordarealet, som er ca. 8.800 m2 - knap 1 HA, er der gode muligheder for et dejligt liv på landet. Omgivelserne giver muligheder for mange ting, hvad enten man ønsker en stor urtehave, mindre dyrehold, eller hvis familiens medlemmer har en pladskrævende hobby, med f.eks. motocrossmaskiner, agility eller lign.


Ejendommens nuværende stuehus har et boligareal på 138 m2 og danner måske rammen for dit næste renoveringsprojekt? Eller måske mulighed for at bo billigt i nogle år inden drømmen om et nyt stuehus kan realiseres.

Renoveringen er påbegyndt indendørs, hvor boligen de indenfor de senere år er moderniseret med bl.a. badeværelse, bryggers og gulve i flere rum. Boligen er i 1,5 plan, hvor 1. sal ikke er udnyttet. Nuværende indretning indeholder 4 værelser, badeværelse, bryggers, trappeopgang, køkken og en stor stue.

Haven og arealerne udendørs og rundt om stuehuset er flot anlagte med græsplæne, flotte gamle træer og stenbede med stauder. Her er anlagt en stor sydvendt fliseterrasse på havesiden af huset, og der er bekvem flisebelægning hele vejen rundt om huset.

Ejendommens tilhørende udbygninger er anvendelige og i god stand. Her er tre længer, hvor der er rig mulighed for den pladskrævende hobby, dyrehold, mulighed for lave festlokale eller opbevaring af forskellig art. Endelig er der to mindre udhuse, oplagt til læskur, hønsehold eller lign.


Beliggenheden på Enghavevej er centralt mellem Ejstrupholm og Gludsted. I Gludsted, en mindre landsby, med et godt sammenhold, og her er der bl.a. friskole og børnehave. Mens der i Ejstrupholm er alle de nødvendige butikker, specialbutikker og indkøbsmuligheder. Dertil selvfølgelig også skole, daginstitution og sportsfaciliteter. Masser af tilbud der kan dække alle hverdagens behov. Her er gode offentlige busforbindelser, og kort afstand til det midtjyske motorvejsnet, hvor områdets større byer Ikast, Brande, Billund, Herning kan nås på under 30 min.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 148 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info.