Rapportér

Villa til salg, Viby Sjælland, Katrinevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1457273
  • Villa
  • 125 m2
  • 761 m2
  • 4
  • 2.295.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

velindrettet etplansvilla i dåstrup

i viby sjælland udbydes denne velholdte etplansvilla med en god planløsning og en skøn, sydvendt have. i bliver en del af et børnevenligt kvarter med trygge stisystemer og blot få hundrede meter til daginstitution og skole.


overalt fremtræder boligen velholdt og tidssvarende med nyere lofter og gulve. i bydes velkommen i en lys og bred entré. herfra er der adgang til boligens tre gode værelser og et flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche i glasbyggesten. videre finder i den rummelige stue, hvor der nemt kan indrettes med såvel spiseafdeling som sofaarrangement. det bliver hurtigt familiens naturlige samlingspunkt, for her er både plads til lektielæsning og leg, og når aftenen falder på, kan i samles om den knitrende brændeovn.


i forlængelse af stuen ligger køkkenet fra tvis med en hyggelig spisekrog og nyere hårde hvidevarer fra siemens. her er der lagt flotte og praktiske fliser, som fortsætter ud i bryggerset, hvor i, foruden god opbevaringsplads, finder endnu et køleskab og en vaskesøjle. fra stuen har i også adgang til en dejlig havestue, hvor i kan forlænge sommeraftenerne eller lytte til regnens trommen på gråverjsdage.


udenfor er villaen omgivet af en skøn, sydvendt have med en stor fliseterrasse og velholdte bede. til huset hører desuden en rummelig carport, så både bil og cykler kan stå i læ for vejr og vind.


i bosætter jer i et roligt kvarter omgivet af grønne marker, tæt på byens hyggelige gadekær og det naturrige område ved lavringe å. en cykeltur på fem minutter bringer jer til viby, hvor i finder indkøb og viby sjælland station. herfra kan i komme med direkte tog til københavn på godt og vel en halv time. foretrækker i bussen, går den få skridt fra hoveddøren.


velkommen til katrinevej 1!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Viby Sjælland