Rapportér

Villa til salg, Ringsted, Blødebjergvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1486245
  • Villa
  • 181 m2
  • 586 m2
  • 6
  • 2.390.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • K
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

181 m2 villa til salg i 4100 Ringsted

Søger du en god 1,5 plans villa, beliggende for enden af blind vej og ud til åbne marker? Så finder du ejendommen her. Ejendommen står tom til købers disposition og ligger i den hyggelige by Gyrstinge kun ca. 10 min fra Ringsted. Her finder du skole til og med 6. klasse, børnehave og flot landsbyhus med hal, fitness, vandrehjem, mødelokaler og fest sal. Du kan lige nyde den smukke natur som omgiver Gyrstinge ved at besøge enten Bøgeskoven eller Gyrstinge sø med en kilde samt en flot landskabsudsigt.

Ejendommen ligger i nyere kvarter og er opført i 2008 i træ med rødt tegltag og fremstår fint indrettet med hele 181 kvm og 5 værelser. Den indeholder i stueplan: Entre med trappe til 1. sal, værelse, toilet, køkken i åben forbindelse med både spisestue og opholdsstue, fra spisestue er udgang til have/hævet træ terrasse med udsigt over marker og det åbne land, bryggers med egen indgang. 1. sal indeholder: repos, stort soveværelse, 3 værelser, flot badeværelse med hjørne bad.

Grund er indrettet med randbeplantning og udlagt med græs og indkørsel, således den er nem at holde. Her er mulighed for køber til en hurtig overtagelse samt at kunne opføres udhus/carport etc, ellers selv sætte sit præg på grund og have.

Et rigtigt dejligt træhus med en super billig varmeudgift fra Genvex anlægget, som renser luft og opvarmer vand til radiatorer og brugsvand. Ligeledes har huset en god isolering (se energimærke) hvilket giver lav varme udgift. Køber skal forvente af terrasse samt trapper trænger til træbeskyttelse, da sælger grundet årstiden ikke har kunnet udføre dette.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf: 2577 3342. Alle spørgsmål og

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Ringsted kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Ringsted