Rapportér

Villa til salg, Nørre Alslev, Vigvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1544980
  • Villa
  • 166 m2
  • 7.000 m2
  • 5
  • 1.195.000 kroner
  • 60.000 Kroner
  • F
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

166 m2 villa til salg i 4840 Nørre Alslev

Her får du en lækker hesteejendom, med masser af plads både ude som inde.

166 m2 rigtig gode bolig kvadratmeter beliggende på en lækker stor grund på hele 7.000 m2. En grund hvor du både har mulighed for at holde heste, anden dyrehold eller noget helt tredje, eller bare gerne vil have masser af plads til børnene at løbe rundt og lege på.

Huset ligger i Vålse, en lille hyggelig landsby beliggende på det nordvestlige Lolland Falster. En by der byder på skønne naturrige omgivelser og med kun få km til vandet. Byens borgere holder ugentlige arrangementer for både voksne og børn i byens borgerhus. Alt i alt et skønt sted, især for børn at kunne udleve den fredelige og landlige barndom og få lov at være børn væk fra storbyens stress og jag. Oveni byder området på en skole i nærheden, og lokale indkøbsmuligheder.

Indeholder: Rummelig klinkebelagt entre, bryggers, køkken/spisestue i åben forbindelse med stuen. Du kan herfra også gå direkte ud til husets terrasse der er sydvestvendt, så du kan nyde aftensmaden eller blot et godt glas vin i de lunere måneder på året, og et dejligt lyst badeværelse med bruseniche og spabad.
På 1. salen finder man rummelig repos og 3 gode værelser.

Der er til ejendommen lavet en god lang indkørsel, og der er på de 7.000 m2 anlagt 2 store fine folde, læskur, egen ridebane, små udhuse/skure samt drivhus samt en god stor staldbygning på 99m2 med bla. 5 hestebokse, samt en carport på 45m2.

Huset bliver opvarmet ved et pillefyr samt brændeovn som supplerende varmekilde. Der er også installeret solvarme-kombianlæg til opvarmning af det varme vand/ samt gulvvarmen.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.

En flot og moderniseret hesteejendom - lige til at flytte ind i…

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Guldborgsund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Nørre Alslev