Rapportér

Villa til salg, Næstved, Sterkelsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1411742
  • Villa
  • 143 m2
  • 570 m2
  • 5
  • 1.950.000 kroner
  • 100.000 Kroner
  • E
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

143 m2 villa til salg i 4700 Næstved

Flot og indflytningsklar villa beliggende i roligt og børnevenligt område - tæt på alle hverdagens faciliteter.

Ejendommen har igennem de seneste år gennemgået renoveringer og moderniseringer, således at ejendommen står i flot og indflytningsklar stand. Ejendommen er beliggende i et dejligt område i Næstved by - tæt på banegården, skole, indkøb, daginstitution mv.

Den flotte bolig på 143 m2 indeholder: entre med adgang til 1. sal samt nedgang til ”kælder” med gæstetoilet. Fra entréen er der adgang til det flotte lyse køkken med diverse hårde hvidevare, stort bryggers med bagindgang/hverdagsindgang samt med plads til vaskemaskine, tørretumbler, overtøj mv. Fra bryggers er der udgang til den dejlige solrige terrasse og have. Stort værelse/kontor. Endvidere er der fra køkkenet adgang til den hyggelige opholds- og spisestue med flotte gulve samt med brændeovn - her er der god plads til både spiseplads og til sofaarrangement.
1. sal indeholder repos, fordelingsgang med adgang til fint lyst badeværelse, 2 værelser samt et forældresoveværelse med udgang til altan.

Tilhørende er der udhus på 16 m2 med plads til opbevaring og brænde. Derudover er der endvidere et udhus på 10 m2 med plads til diverse haveredskaber, plæneklipper mv.

Haven er super skøn og lukket, således at man kan hygge sig i ro og mag.

Så hvis det er en ejendom i flot og indflytningsklar stand - tæt på det hele, som søges - så er ejendommen her klart et kig værd.

Som køber hos RobinHus får du en gratis flytteforsikring fra Gjensidige (dækningssum kr. 50.000).

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved