Rapportér

Villa til salg, Næstved, Skårenvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407589
  • Villa
  • 192 m2
  • 1.632 m2
  • 1.070.000 kroner
  • 55.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Unik charmerende stråtækt landvilla med skøn og rolig beliggenhed

Unik charmerende landvilla med skøn og rolig beliggenhed. Kontakt hele ugen tlf. 53466923 for info og fremvisning.

På lukket lille stikvej ligger denne helt enestående ejendom, der bl.a. med sine afrundede stråtækte gavle og indretning skaber en helt speciel stemning inde som ude. En del af boligen er dog lidt lavloftet.

Indgang kan bl.a. ske via stor flisebelagt entré med adgang til pænt toilet med gulvvarme og garderobe. Hyggelig stor stue med brændeovn og delvis dobbelthøjde med åben trappe til 1. salen, super charmerende halvcirkelformet stueafsnit med udgang til haven, skønt værelse med dobbelte glasdøre til den skønneste overdækkede terrasse.Stort dejligt spisekøkken med masser af skabsplads og udgang til den sydlandske flisebelagte gårdhave, rummeligt bryggers i tilknytning til eget vandværk.Værelse med adgang til pænt badeværelse med gulvvarme og bruseafdeling samt adgang til sauna.

1. salen, indeholder åben repos til stuen og loftrum samt i separat afdeling, stort loftsrum inkl. gl. toilet med boligstatus, udstyret med vinduer og kviste, der således om ønsket kan inddrages til boligformål med indretning af 1-2 værelser.Opvarmes med oliefyret centralvarme. Endvidere disponeres over bred carport og udhus. Pragtfuld og hyggelig have grænsende til skov og marker og med masser af frugttræer.

Beliggende godt 10 minutters kørsel fra alle faciliteter i Næstved og Storcenter – evt. kan tages den nærliggende cykelsti. Hele ejendommen emmer af atmosfære, ro og charme og skal opleves - Landidyllen kan overtages straks... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved