Rapportér

Villa til salg, Næstved, Morelvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407588
  • Villa
  • 175 m2
  • 698 m2
  • 1.395.000 kroner
  • 70.000 Kroner
  • E
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Velindrettet villa på stille villavej i Gymnaiseiet kvarteret i Næstved

Søger I en velindrettet bolig med plads til den store familie?
Så skal I vende blikket mod denne villa i Næstved, hvis praktiske indretning med fire værelser og et stort opholdsmiljø giver jer plads til både privatliv og samvær med familien. Læg dertil en attraktiv beliggenhed i Gymnasiekvarteret nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en skøn base for familielivet.

På en stille børnevenlig villavej møder I ejendommen fra 1961, der præsenterer sig med rød murstensfacade og et mørkt tag.
Indenfor bydes I velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning.
Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, der skaber en let stemning. Den forstærkes yderligere af de aflange vinduer, som sikrer et godt lysindfald, mens brændeovnen bliver det naturlige omdrejningspunkt i vinterhalvåret.
Køkkenet fremtræder med hvide elementer og nistrede bordplader. I køkkenet finer I rigelig med skabsplads, så I får gode rammer til madlavningen.
Videre er der et badeværelse med bruseniche, mens stueplanet fuldendes af et regulært værelse og et bryggers med plads til vaskefaciliteterne.

Under førstesalens hyggelige skråvægge er der en møblerbar repos, som åbner op til yderligere tre værelser, så med i alt fire værelser får I mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed har det ene værelse adgang til et badeværelse.

Udenfor venter en dejlig have med to terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten.
I hverdagen finder I Næstved Gymnasium & HF, skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af blot 750 meter, mens Næstved Storcenter og centrum er en cykeltur væk.
I får også kort afstand til Næstved Stadion og sportsfaciliteter, mens naturskønne områder såsom Åsen og Fruens Plantage sætter tempoet ned med hyggelige gåture eller sjov i naturen.

Lyder det som noget for jer? Så ring for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved