Rapportér

Villa til salg, Næstved, Lundvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1383734
  • Villa
  • 71 m2
  • 1.216 m2
  • 380.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Håndværkertilbud

Har du flair for modernisering, så er her en god mulighed. Ejendommen fremstår udvendigt velholdt men indvendigt er den meget oprindelig og der er ikke etableret kloakforhold, hvorfor du ikke vil finde et badeværelse eller toilet i ejendommen. Til gengæld er ejendommen meget charmerende med en beliggenhed, hvor der er udsyn til alle sider og ingen naboer lige op af hækken. Så kom og få syn for sagen og se, om ejendommen kan opfylde rammerne for din fremtidige bolig. Det er en unik mulighed for at få noget, der ikke er renoveret eller delvist renoveret af andre.

Indeholder: Entre, lille køkken med viktualierum. Disponibelt rum bag ved køkkenet. To stuer og soveværelse. Eller stue og 2 værelser, hvordan man vil indrette sig. Du skal være forberedt på, der er forholdsvist lavt til loftet, med mindre, man åbner til kip. I forbindelse med hovedhuset er der stald/udhus og mindre opbevaringsrum/værksted samt opgang til loftet.

Dejlig stor grund med sammenbygget udhuse/carport og som nævnt albuerum til naboer, og udsigt til marker.

Ejendommen overdrages som den står og forefindes med tilbageværende indbo.Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning.
Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved