Rapportér

Villa til salg, Næstved, Ivar Hvidtfeldts Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1415214
  • Villa
  • 153 m2
  • 524 m2
  • 1.785.000 kroner
  • 90.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Villa i Næstved by, på rolig stikvej

Byvilla med rolig beliggenhed, kan det lade sig gøre? Ja, på denne ejendom, får du det bedste af begge dele, da den er beliggende på rolig sidevej midt i byen, med gåafstand til torvet, skole, stationen, havnen m.v. Rigtig hyggeligt gårdhave, der er helt ugeneret, så du har din egen lille oase i byen. I forbindelse med haven er der egen garage samt hyggelig "udestue", der kan forlænge perioden, man kan nyde udelivet i haven (dog ikke på BBR)

Boligen indeholder gæsteentre med adgang til gæstetoilet og stuerne. Stuerne er én suite med udsigt mod gaden, dog p.t. ændret, så der er alm. dør mellem stuerne. Alternativt til 2 stuer, kan den ene stue benyttes til stort værelse, hvis der er behov herfor.

I stueplan er der endvidere meget stort og hyggeligt køkken/alrum mod gårdhaven. Her er både god køkkenafdeling med meget skabs- og bordplads og afdeling til stort spisebord m.v..

Fra køkkenet er der udgang til gårdhaven via lille mellemgang og via "bryggers". Bryggerset består af stor baggang med skabe, men indeholder ikke vaskefaciliteter, det er i kælderen. Rummet har derfor mange anvendelsesmuligheder, og kan være planterum, hjemmekontor, træningsrum eller benyttes som det gør nu, som indgang med god plads og god opbevaring.

Fra mellemgangen er der trapper til 1. salen, der er god og rummelig med 3 gode værelser og stort badeværelse samt separat toilet. Ejendommen rummer derfor rigeligt en børnefamilie, da der er god indretning med værelser og stuer. Ejendommen kan desuden indrettes fleksibelt med flere værelser.

Kælderen rummer opbevaringsrum samt vaskerum. Bl.a. rigtig godt værkstedsrum.

Kom og kig, om ikke denne bolig, kan rumme dine boligdrømme.Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning.
Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved