Rapportér

Villa til salg, Karrebæksminde, Kirkebakken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 1230376
  • Villa
  • 240 m2
  • 3.652 m2
  • 2.595.000 kroner
  • 130.000 Kroner

Flotte rapporter også på bindingsværket

Smukt landhus med mulighed for hestehold, hvor det oprindelige udtryk med bindingsværk og stråtag er bibehold, samtidig med boligen er indrettet som en stor moderne villa, med 2 badeværelser, gæstetoilet og stort samtalekøkken. Her er plads til familien, der gerne vil have albuerum, hjemmekontor eller 2 generationer, der vil bo sammen (måske også B&B med egen indgang og toilet). Til ejendommen er opført stald med hestebokse og ejer har forpagtet ca. 2 HA af naboerne til folde. Stalden, kan nemt ændres til stor garage, hobbyværksted eller lign, da boksene nemt kan tages ud. Hvis man er rideinteresseret er området rigtig godt, med varieret landskab, tæt på skov og strand. Ligeledes godt til løbe/cykelture, hvis interessen er i den retning.

Boligen indeholder: Flot præsentabel entre, hyggelig stue i vinkel med vinduer mod vejen og foldene, vinklen har havedør til dejlig stor terrasseområde og haven. Fra stuen er der adgang til separat afdeling med møblerbar entre, soveværelse/stue og toilet (har bl.a. været brugt til behandlerrum).
Hyggeligt landkøkken med plads til det helt store spisebord, hvor familien kan samles. Direkte udgang til haven via havedør.

Der er hverdagsindgang via stort bryggers/fyrrum med pillefyr. Badeværelse i forbindelse med entre/bryggers.

Gangareal med vinduer fra gulv til loft mod haven og adgang til husets 2 værelser og soveværelse samt hovedbadeværelset.

Dette er en bolig, der skal opleves, da det ikke blot er et hus, men en livsstil. Bygningen er i god stand og velholdt og for børnefamilien er der gode rammer, da skolebussen vender i indkørslen og ejendommen hører til Lille Næstved Skole, Karrebæk 1-6 klasse (cykelafstand) og herefter afdeling i Næstved. Karrebæk, Karrebæksminde om område omkring er ud over den fantastiske natur og gode badestrande og liv om sommeren også et område, der gør noget for lokalsamfundet, med aktiviteter og sport på skolen. God infrastruktur med den nye omfartsvej, der giver hurtig adgang til hele Næstved og adgang mod f.eks. motorvej, Slagelse, Ringsted, Vordingborg m.v.Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning.
Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk
Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19.
Så du kan roligt bestille en fremvisning.
Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.
Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info.