Rapportér

Villa til salg, Jerslev Sjælland, Kelleklintevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1386166
  • Villa
  • 148 m2
  • 1.561 m2
  • 4
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
  • F

148 m2 villa til salg i 4490 Jerslev Sjælland

Søger du en hyggeligt beliggende land villa ud til åbne marker, men alligevel tæt på byen? Så er muligheden her. Ejendommen ligger kun ca. 5 min kørsel fra Ubby/Jerslev i et smukt og fredeligt område med marker omkring sig. Den er oprindelig opført i 1873, men er moderniseret af flere omgange igennem årene. Blandt andet har sælger moderniseret køkken og bad samt lavet nye gulve med varme i det meste af boligen.
Boligen indeholder: Entre, opholds/spise stue i åben forbindelse med køkken samt udgang til hyggelig havestue med direkte adgang til have, rigtig pænt køkken med alle nødvendige hvidevarer, disp. rum med fryser og teknik, stue/værelse, gang/fyrrum med fyr til fast brændsel, bryggers med vaskemaskine/tørretumbler og egen indgang, værelse med skabe, soveværelse. 1 sal henstår uudnyttet, men kan omdannes af køber. Der har i gammel tid været værelse der oppe og der forefindes et ældre værelse, men der er ingen trappe adgang for nuværende da det ikke udnyttes af sælger.
I haven finder du terrasse og en dejlig havestue hvor sol og sommer kan nydes mens haven og vind/vejr kan betragtes. Haven er pænt anlagt og hyggelig og du finder en dejlig lille sø som danner rammen om masser af fugle og dyreliv i haven.
Der forefindes ligeledes en god parkeringsplads på ejendommen til flere biler, ligesom du har garage og udhus til din disposition.
Fra ejendommen er her kun 10 min kørsel til Ubby/Jerslev som har både skole, sports faciliteter samt indkøb og her er heller ikke langt til offentlig transport. Hvis du har brug for at komme til en større by, er her ca. 15 min til Kalundborg, hvor du finder alt i indkøb, bus/tog og masser af store arbejdspladser.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på telefon: 3020 1224. Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Jerslev Sjælland