Rapportér

Villa til salg, Holmegaard, Landevejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1459723
  • Villa
  • 125 m2
  • 1.426 m2
  • 3
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

125 m2 villa til salg i 4684 Holmegaard

Lidt uden for Næstved, midt i det åbne landskab, finder I denne dejlige villa på en dejligt stor grund på 1.426 m2.
Huset rummer blandt andet tre fine værelser og et stort opholdsmiljø. Ude venter en dejlig solrig have, der er let at holde samt en muret garage til bilen.

I hyggelige Holme-Olstrup ligger stort set alt, hvad hverdagen har brug for. Der er cirka én kilometer til indkøb samt til Næstved Storcenter og otte minutter på cykel til skolen - og nær en daginstitution. Området byder på åbne marker og skovarealer, og derudover er der kort afstand til motorvejen, som går både i Syd- og Nordgående retning.

Villaen er fra 1920 og fremstår i flot og velholdt stand. Boligen har mange spændende detaljer såsom synlige bjælker, buede døråbninger og en indbygget reol på badeværelset.

I stueplan får familielivet gode betingelser i det lyse opholdsmiljø bestående af et køkken og en stor stue i åben forbindelse. Køkkenet har lyse elementer med fyldningslåger, og her er fint plads til en spisekrog, hvor morgenkaffen kan indtages. Fra køkkenet har I via et godt bryggers adgang til husets lækre badeværelse, der er udstyret med en elegant, glasafskærmet bruseniche. Stuen kan I nemt indrette med både et spiseafsnit og et sofaarrangement, hvor I kan samles omkring TV´et. Der er herfra udgang til husets udestue, hvor udelivet forlænges til hen på efteråret.
Følger I trappen fra entréen til første sal, finder I boligens tre gode værelser. To af dem har indbyggede garderobeskabe, og på reposen kan I oplagt indrette et hjemmekontor ved det brede kvistvindue.

Haven er et skønt uderum med enkelte blomstrende træer og mulighed for at anlægge en solrig terrasse, hvor I kan slappe af, mens ungerne leger på plænen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Holmegaard