Rapportér

Villa til salg, Holmegaard, Ellegårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1439423
  • Villa
  • 208 m2
  • 771 m2
  • 7
  • 2.145.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • B
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

208 m2 villa til salg i 4684 Holmegaard

Flot og indflytningsklar villa beliggende i dejligt og børnevenligt område med grønne arealer – tæt på alle hverdagens faciliteter.

Boligen er beliggende i Fensmark/Holmegaard, hvor der er gode indkøbsmuligheder, daginstitution, skole, og idrætsmuligheder. Endvidere er der 10 minutters kørsel til Næstved Station og Næstved by, hvor der både er gymnasier, storcentre og shopping muligheder, masser af spisesteder, samt meget meget mere.
Boligen ligger på lukket vej med adgang til sti-system, som fører ned daginstitutioner, bibliotek og skole.
Villaen fremstår absolut flot, vedligeholdt og renoveret og er velegnet til den store familie, idet der er 5 soveværelser.

Boligen indeholder hverdagsindgang/bryggers med plads til overtøj, sko og vaskesøjle. Flot og lyst spisekøkken med god plads til hverdagen eller til gæster. Værelse/kontor med skabsplads. Gæsteentré/hall med adgang til gæstetoilet, flot moderniseret badeværelse med bruseniche, toilet og vask i skabsarrangement. Endvidere er der adgang til soveværelse med udgang til den lukkede have. Stor opholdsstue med god plads til både kontorplads, spisestue, sofaafdeling mv. Herfra er der også udgang til haven og terrassen.
1. sal er med stor rummelig repos, der kan benyttes som TV stue, stort forældresoveværelse samt to værelser. 1. sal er gennemgribende renoveret i 2018/19 med bl.a. nye velux vinduer, nyt undertag og efterisoleret i både skråvægge og loft, som giver huset et højt fremtidssikret energimærke.

Tilhørende er der en god bred indkørsel, som er flisebelagt samt carport med integreret udhus.

Haven er super skøn og lukket – her kan solens stråler nydes i fred og ro.

Denne villa er absolut et kig værd, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Holmegaard