Rapportér

Villa til salg, Haslev, Nygårdsvej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1524839
  • Villa
  • 200 m2
  • 809 m2
  • 6
  • 1.975.000 kroner
  • 100.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

200 m2 villa til salg i 4690 Haslev

Gedigen, rummelig og meget velholdt villa som er attraktivt og trygt beliggende, for enden af lukket vej i børnevenligt villakvarter og med smuk udsigt udover de bagvedliggende marker. Ejendommen byder på mange spændende og fleksible løsninger for den pladskrævende familie, herunder eks. mulighed for separat afdeling for børnene på 1. sal med to gode værelser og eget, stort fællesrum, eller måske enten teenageværelse eller hjemmekontor med egen indgang i stueplan. I denne flotte ejendom er det udelukkende fantasien, som sætter grænser for ejendommens mange indretningsmuligheder.

Til ejendommen hører en dejlig helt ugenert have med flere hyggekroge, herunder den flisebelagte terrasse med smart overdækning til grillen, og en fantastisk mulighed for at etablerer en skøn terrasse, hvor den smukke og fredfyldte udsigt over markerne kan nydes efter en travl arbejdsdag. Derudover integreret garage på 20 kvm..

EJENDOMMEN BYDER PÅ;
Entre. Stort dejligt køkken alrum med brændeovn, udgang til terrassen og trappe til 1. sal - familiens naturlige samlingssted. Via franske døre til hyggelig opholdsstue ligeledes med udgang til terrassen. Lyst gæstetoilet med gulvvarme. Bryggers med adgang til stort separat værelse/måske teenagerum eller hjemmekontor. 1. salen byder på; Rummelig repos/måske kontorplads. Soveværelse med fin skabsplads. Lyst badeværelse med bruseniche. Sauna. Stor dejlig stue/måske fællesrum med balkon. To gode børneværelser, kan evt. slås sammen alternativt laves større. Ejendommen opvarmes bl.a. ved varmepumpe (luft/luft og luft/vand). Bemærk også ejendommens flotte Energimærke D.

EJENDOMMENS BELIGGENHED:
I byen finder vi alle hverdagens fornødenheder såsom bl.a. Bavne-skolen, sportsfaciliteter og fine institutionsmuligheder samt gode indkøbsmuligheder. Er man til natur er der rige muligheder for at nyde denne i de omkringliggende skove. Endeligt skal det fremhæves, at byen er beliggende blot ca. 10 min. kørsel fra Haslev Station og ca. 5 km. fra motorvejstilkørsel mod København som nås på 45 minutter.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Faxe kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Haslev