Rapportér

Villa til salg, Haslev, Førslev Skolevej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1521836
  • Villa
  • 115 m2
  • 1.107 m2
  • 4
  • 1.100.000 kroner
  • 55.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

115 m2 villa til salg i 4690 Haslev

Denne fine ejendom byder på et boligareal på 115 kvm., som er rigtigt godt udnyttet, herunder med mulighed for hele 4 værelser. Fremhæves skal det naturligvis også, at taget ifølge sælger er udskiftet i 2011, hvilket er medårsag til det flotte Energimærke C. Perfekt ejendom for såvel enlige som det unge eller modne par, der søger en velholdt ejendom i naturskønne omgivelser og samtidigt blot ca. 5 km. fra Haslev.

Til ejendommen hører en nem og overskuelig have hvor børnene trygt kan lege på græsplænen, mens forældrene hygger sig på den fine træterrasse. Alternativt kan børnene besøge sportspladsen, som er nærmeste nabo til ejendommen.

EJENDOMMEN BYDER PÅ;
Rummelig entre. Ældre køkken som er perfekt placeret i forhold til stuen, hvorfor der er fine muligheder for indretning af køkken alrum, hvis dette er drømmen. I den dejlige og rummelige vinkelstue, hvor lyset strømmer ind af de store vinduespartier, kan der nemt indrettes et ekstra værelse, hvis dette er behovet. Stort soveværelse med skabe. Lyst badeværelse med kar. To gode værelser, det ene med indbyggede skabe. Lyst og rummeligt bryggers. Derudover solfangere på taget til opvarmning af brugsvandet.

OMRÅDEBESKRIVELSE:
Førslev er kendt for for sit aktive lokalmiljø, hvor blandt andet byens forsamlingshus og idrætsforeningen er naturlige omdrejningspunkter for byens sociale aktiviteter. Byen er samtidigt fint placeret med kort afstand til Haslev, hvor der findes alt fra børnepasning, skole, indkøb og togstation. Derudover ligger byen i fornuftig afstand til vest motorvejen via Ringsted og Syd motorvejen via Haslev. Ringsted by ligger blot ca. 13 km. fra byen. Med andre ord vi er på landet, med alle glæderne dette tilfører familielivet, og alligevel tæt på alle hverdagens fornødenheder.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Faxe kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Haslev