Rapportér

Villa til salg, Hårlev, Kærvangen

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1563956
  • Villa
  • 180 m2
  • 803 m2
  • 68 m2
  • 6
  • 1.550.000 kroner
  • 80.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

180 m2 villa til salg i 4652 Hårlev

Velindrettet velholdt villa i Hellested v. Hårlev, kun 19 km syd for Køge, der byder på 180 m² bolig med tilhørende 68 m² høj anvendelig kælder. De mange kvadratmeter gør denne bolig særdeles velegnet til den store familie eller dem, der blot ønsker god plads.

Særligt skal nævnes, at der er drænet hele vejen rundt om kælderen og med en tilhørende grundvandspumpe, er her dejlig tørt. Der er i foråret 2020 installeret ny olietank og her er også mulighed for adgang til fibernet.

Boligen er omgivet af skønt haveanlæg med terrasser og flere lækroge. Her er plads til både leg for børnene og afslapning for de voksne og naturligvis findes der også 26 m² garage og udhus. Det samlede grundareal udgør 803 m².

Ejendommen byder på: Fin fleksibel planløsning med bl.a. entre, hyggeligt køkken med spiseplads samt bryggers. Tillige findes selvstændig børneafdeling, hvor der er fundet plads til 3-4 værelser, gæstetoilet og badeværelse med både kar og brus. Den store spisestue har udgang til den vestvendte terrasse og er i åben forbindelse med pejsestuen, hvorfra der er adgang til endnu et værelse og slutteligt findes der integreret udestue (ikke registreret på BBR), der er under tag og i niveau med resten af boligen.

Kælderen er en del af en senere tilbygning og byder på flere store disponible rum og er med støbte gulve, hvor der bl.a. er blevet plads til viktualierum, fyrrum og aktivitetsrum.

Super fin bolig som med indretning og placering, henvender sig til en bred vifte af købere.
På en fremvisning, hvor sælger viser rundt, vil man ved selvsyn kunne opleve boligen.

Beliggenhed: Perfekt beliggende i Hellested på blind vej uden trafikstøj. Kort afstand til skole, SFO, idrætshal , indkøb og busstop og i tillæg har byen en aktiv borgerforening.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hårlev