Rapportér

Villa til salg, Glumsø, Elmevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1525236
  • Villa
  • 156 m2
  • 759 m2
  • 1.750.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Velindrettet etplansvilla på en lukket stikvej i Glumsø

Her får du en lys, rummelig og indflytningsklar etplansvilla i et attraktivt område der byder på alt en familie kan ønske sig i hverdagen. Skole, idrætshal og daginstitution er placeret meget tæt på boligen.
Har du børn vil du derudover sætte pris på den børnevenlige beliggenhed for enden af lille stikvej samt de mange stisystemer rundt i området. Det fredelige villakvarter ligger tæt på grønne områder, og I kan nemt spadsere til dejlige naturoplevelser omkring Glumsø Sø og i Østerskoven. Glumsø Station ligger under 1 km væk, og her fører regionale togafgange jer videre ud i landet med bl.a. direkte forbindelse til København. Derudover rummer byen indkøbsmuligheder, bager, frisør, bibliotek, biograf, slagter og tankstation.
Boligen er indrettet med lyst køkken/alrum der fungerer som husets naturlige samlingspunkt. Vordingborg-køkkenet i hvide elementer er fra 2010 og rummet giver plads til langbordet til hele familien. Fra køkkenet er der direkte udgang til den store syd-/vestvendte træterrasse via skydedørsparti fra 2011.
Husets sydvendte stue har nyt vinduesparti fra 2017 med skydedør i hele den ene side, hvilket giver et fantastisk lysindfald og samtidig ligeledes giver direkte adgang til den store træterrasse. Når døren skydes til side skabes en fantastisk åbenhed mellem ude- og inderum.
Villaen har et stort praktisk bryggers, der i hverdagen fungerer som primær indgang. Bryggerset rummer vaskemaskine og tørretumbler samt arbejdsbord og masser af opbevaringsplads i de hvide skabselementer som er magen til køkkenet.
Huset indeholder derudover soveværelse med skabsvæg samt tre gode, lyse og rummelige børneværelser. Endvidere oprindeligt badeværelse med gulvvarme og derudover et separat toilet.
Ejendommen opvarmes med naturgas. Fyret har gennemgået en større renovering i 2020.
Ude venter en have der er anlagt med tanke på minimal vedligeholdelse, hvor enkelte buske og træer skaber liv til den legevenlige græsplæne med god plads til børnenes trampolin og boldspil.
Foran huset er en åben forhave med godt parkeringsareal til flere biler foran den tilhørende garage. Garagen er isoleret og har nyere tag... Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Glumsø