Rapportér

Villa til salg, Føllenslev, Højstedvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1382084
  • Villa
  • 152 m2
  • 62.003 m2
  • 5
  • 2.995.000 kroner
  • 150.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

152 m2 villa til salg i 4591 Føllenslev

Søger du en flot og dejligt beliggende landejendom, hvor du har mulighed for at dyrke egne afgrøder, have dine heste eller udfolde andre ideer? Så har du rig mulighed her.
Ejendommen ligger smukt i kuperet terræn således der flere steder på ejendommen er udsigt over området, naturen og vandet. Den ligger tilbagetrukket fra vejen for enden af flot allé indkørsel, således du er ugenert. Ejendommen er igennem de senere år gennemgået en stor ombygning/modernisering således den i dag fremtræder hyggelig, lys og med en dejlig atmosfære. Den består af i alt 3 bygninger, hvoraf beboelse og hal er frit liggende og staldbygning ligger som en vinkel bygning..

Beboelsen indeholder: Entre m/trappe til 1 sal, opholds-/spise vinkelstue, flot køkken m/spiseplads, gang, værelse, fyrrum, badeværelse m/badekar, stort soveværelse m/udgang til terrasse/have. 1 sal indeholder: repos samt 2 værelser.
Mellem beboelse og staldbygning er opført en udestue med indgang/udgang i begge ender hvor man på alle tider af døgnet, alle vejrforhold, kan nyde naturen og området, eller dyrene på marken. I staldbygninger er indrettet stort bryggers/grovkøkken med mulighed for rigtig mange aktiviteter. Ligeledes er her indrettet 4 hestebokse samt værksted, disp. rum samt garage. Udover denne bygningsmasse medfølger der også en stor isoleret hal med indlagt el og stor rulleport.
Ejendommens jord ligger rundt om ejendommen og en del er bortforpagtet, mens den resterende del benyttes til egen hestehold/folde etc.

Fra ejendommen er der ikke langt til skole eller daglige indkøb, ligesom du er tæt på bus forbindelse. Ejendommen ligger natur skønt og er så absolut en lille perle, hvis du har drømmen om at komme på landet og evt. have dyr eller dyrke egne afgrøder etc. Her er også plads til eget værksted eller egen virksomhed ligesom jorden kan bortforpagtes helt, hvis køber har dette ønske.

Ejendommen sælges efter RobinHus konceptet, hvorfor sælger gerne viser frem. For nærmere aftale med sælger kan denne kontaktes på tlf: 4011 8567. For øvrige spørgsmål eller bestilling af materiale eller fremvisning kan mægler kontaktes på tlf: 5191 7077.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Føllenslev