Rapportér

Villa til salg, Tjele, Digevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1383229
  • Villa
  • 77 m2
  • 925 m2
  • 30 m2
  • 3
  • 325.000 kroner
  • 25.000 Kroner
  • F

77 m2 villa til salg i 8830 Tjele

Velkommen til dette charmerende et-plans hus, beliggende i helt rolige omgivelser i Vorning. Landsbyen har egen købmand, i kort gåafstand fra Digevej. Byens fælles mødested er ”Borger- og Kulturhuset” som indbyder dig til både fællesspisning og flere hyggelige arrangementer året rundt. En populær og hyggelig by, som har en god blanding af både yngre, ældre og børnefamilier.
Her er naturskønt, her er ro og du har alligevel kun få km. til Hammershøj, som bl.a. tilbyder dig flere gode forretninger, lægehus, skole, et utal af idrætsmuligheder og ikke mindst det velbesøgte Friluftbad. Herudover er Vorning et rigtig godt knudepunkt, med gode transportmuligheder til både E45-motorvejen, Viborg, Randers og Bjerringbro.
Huset fremstår i en rigtig charmerende og hyggelig stil. Det er opført i et plan, samt med en mindre kælder til bl.a. vaskefaciliteter, fyrrum samt praktisk opbevaring. Planløsningen er optimal og indeholder to store udestuer, hvor solen kommer ind ad de store vinduer hele dagen, og hvor mange hyggelige timer kan nydes året rundt. Herfra har du fuldt kig mod din skønne have samt gårdhave. Rummelig fordelingsentré, lyst flisebadeværelse, samt stort soveværelser med et dejligt lysindfald. Husets hjerte er det hyggelig køkken/alrum, som både har masser af skabsplads samt en dejlig spisekrog. Herudover en stor møblerbar stue, hvor der er god plads til både sofaarrangement samt spiseafdeling. Huset fremstår med nyere vinduer og gulvvarme i størstedelen af huset. Haven er ganske unik, og indeholder et utal af dejlige solkroge, terrasser, smukke bede, en lille dam - og hvor mange timer kan nydes i fuldstændig ro og grønne omgivelser. Stort redskabsrum samt nyere carport tilhørende.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisninger samt Åbent Hus - og ejendomsmægler Malene Overgaard varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For spørgsmål eller bestilling af fremvisning,

Klik dig videre og få mere info om boligen...

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Tjele